nlc.hu
Horoszkóp

Örök gyerek csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek lélekben sosem nőnek fel

Íme a zodiákus örök gyerekei, akik akárhány évesek legyenek is fizikailag, a lelkükben sosem nőnek fel teljesen. És ez a legkevésbé sem baj, sőt!

Biztosan te is ismersz olyan embereket, akikben az életkoruktól teljesen függetlenül is van valami gyermeki. Vagy talán te magad is ilyen vagy? Örülj neki! 

Kos

A Kosok örök optimisták, akik minden egyes napra úgy tekintenek, mintha életük első napja lenne. Ez a zodiákus első jegye, ami magát a kezdetet is jelképezi. A jegy szülöttei soha életükben nem veszítik el a gyermeki nézőpontot, amivel képesek rácsodálkozni a világra és mindenben meglátni a lehetőséget és a varázslatot. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy infantilisek lennének. Sőt! Mivel természetüknél fogva eseménydús életet élnek, gyermeki énjük ráadásul nyitottá is teszi őket minden újra, nagyon is sok tapasztalatot gyűjtenek, melyeket aztán kamatoztatni is tudnak. 

Halak

A Halak szülöttei gyakorlatilag egész életükben nosztalgiát éreznek a gyerekkoruk iránt, de felnőttként sem veszítik el gazdag fantáziájukat. Létezik egy álomországuk, ahová bármikor menekülhetnek – és gyakran menekülnek is – a valóság elől. A legnehezebb helyzeteket is általában úgy oldják meg, hogy megpróbálják valahogy meseszerűvé, netán egyenesen szórakoztatóvá formálni. Nemcsak pozitív értelemben viselkednek ugyanakkor gyerekesen, de hajlamosak az olykor indokolatlan hisztikre, dührohamokra is, melyek végén aztán a vigasztaló ölelést is igénylik. 

Megmaradnak örök gyereknek

Megmaradnak örök gyereknek (Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák szülötteinek gyermeki természete elsősorban az érzékenységükben és az empátiájukban nyilvánul meg. Ők azok, akik mindig ráéreznek, mire van szükségük másoknak, és megtalálják a módját, hogy valami kedves, bájos dolgot tegyenek, amivel örömet szerezhetnek a szeretteiknek. Imádnak játszani, mosolyogni, de meghatódni is és bármi történjék is velük az életben, sosem tudnak igazán megkeményedni, ahogy a kiégés is jó eséllyel elkerüli őket. Akárhány évesek legyenek is, rajongással szeretik az életet. 

Oroszlán

Az Oroszlánok a legkevésbé sem tartanak attól, mit gondolnak róluk mások amiatt, mert nem hajlandók a sztereotípiáknak megfelelő módon felnőttként viselkedni. Nem csupán legbelül maradnak meg gyereknek egész életükben, de kifelé is bátran megélik mindezt. Alkotnak, szerepelnek és mindeközben ragyognak, ha pedig kell, kiállnak magukért. Tele vannak energiával, életörömmel és ösztönös érzékük van ahhoz, hogy mindezt átadják másoknak is. Fiatalos kisugárzásuk és habitusuk annyira erős, hogy olykor szinte képtelenség pontosan megítélni a fizikai életkorukat.

via

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top