Csillagjegyek, akiknek kapcsolata örökre szól

nlc | 2023. Március 07.
Talán hosszabb ideig nem látjátok egymást, de ha újra találkoztok, onnan tudjátok folytatni, ahol abbahagytátok. Miben rejlik az életre szóló barátság titka? A válasz a horoszkópban rejlik.

Ikrek és a Mérleg

Mindkét csillagjegy különc egy kicsit, éppen ez az, amit imádnak a másikban, amiért annyira működik a kapcsolatuk. Míg sokan alig értik, hogy pontosan mi is megy végbe a fejükben, az Ikrek és a Mérleg szavak nélkül érti egymást. Kedvelik a társasági életet éppúgy, mint a szellemi kihívásokat, hasonló az életszemléletük, s ez teljes összhangot teremt közöttük. Az Ikrek fiatalos és kíváncsi természetével folyamatosan inspirálja az egyensúlyra és harmóniára törekvő Mérleget.

Szűz és a Halak

Az ellentétek vonzzák egymást… A két csillagjegy barátságára alighanem ez a pontos jellemzés. A Halak jószívűsége és kedvessége üdítően hat a gyakorlatias és maximalista Szűzre. Mindkettőjüknek fontosak az emberi kapcsolatok. A Szűz azonnal a többiek segítségére siet, míg a Halak természeténél fogva nem szívesen engedi el a barátait, a szeretteit, a szerelmeit. Az az érzelem és érzékenység, ami a Szűzből hiányzik, benne nagyon is megvan, ez jótékony kapcsot jelent közöttük, ami a végsőkig kitart.

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Nyilas és Vízöntő

Mindkét csillagjegy imádja a kalandot, így nem csoda, ha a függetlenséget kedvelő Nyilas és Vízöntő a legmeglepőbb módon kerül egymás útjába. A tűz jegyű Nyilast inspirálja a levegő jegyű Vízöntő, aki cserébe a legvadabb kalandokra is elkíséri. A tűz és a levegő különleges párost alkot, egymást táplálja, és remekül tudnak olyan utazásokat szervezni, amelyek maradandó élményt nyújtanak számukra. Értékrendjüknek köszönhetően a közöttük lévő kötelék biztosan örök életre szól.

Exit mobile version