Ez a 3 csillagjegy nem szeret, és nem is tud búcsúzkodni

nlc | 2023. Április 04.
Gyűlölik a gondolatát is, mert a búcsú számukra valaminek a végét, a lezárást jelenti.

Halak

A Halak romantikus alkat, ám ugyanakkor ragaszkodó, s szeret másokat birtokolni. Amikor búcsúra kerül sor, mindig azon töpreng, vajon ő taszította el magától, vagy egyszerűen csak a másik embernek érzi, hogy el kell tőle távolodnia. Hajlamos mindent a szívére venni, s ha rosszul sülnek el a dolgok, magának tesz szemrehányást. Gyakran pesszimizmus keríti hatalmába, s úgy gondolja, ha a másik elmegy, soha többé nem jön vissza. Görcsösen kapaszkodik bármibe és bárkibe, ám legbelül érzi, viselkedése visszafelé sülhet el.

Bak

A Bak sincs kibékülve a búcsú visszavonhatatlanságával, a végleges lezárással. Azt szereti, ha rendben mennek a dolgai, különösen párkapcsolatában, s a búcsú számára egyet jelent azzal, hogy lezárul egy fejezet az életében. A búcsúzkodás gondolata szinte megbénítja, ezért valójában javítani sem tud a párkapcsolatán. Még akkor is hasonlóan érez, ha valójában csak rövidebb időre kell elválnia a párjától. Megreked azon a szinten, hogy a dolgokat kritikusan és negatív szemszögből vizsgálja, s ha eljön a búcsú ideje, teljesen kétségbeesik.

Fotó: Getty Images/d3sign

Kos

A búcsú teljesen lenullázza a Kost, semmihez sincs kedve, arcáról süt a nyugtalanság, téblábol céltalanul összevissza. Jobban viselné a búcsút, ha mindez a távolból történne, hiszen ha személyesen kerül rá sor, minden előre borítékolható. Tisztában van vele, hogy az elválás milyen nehézségeket és kihívásokat hozhat. Ha párja nem képes kifejezetten kreatív módon búcsút inteni, akkor úgy van vele: menjen Isten hírével. Ha visszajön, az is jó, ha nem, elfogadja a megváltoztathatatlant.

Exit mobile version