Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. június 10-16.: Kinek vagy minek intesz búcsút?

A júniusi fogyó Hold furcsa és szokatlan hangulatba hoz. Úgy tűnik, valaminek vagy valakinek végleg búcsút kell intened... Érted történik minden ezen a héten is. Ne sajnáld, engedd el!

A fogyó Hold furcsa búcsúzós hangulatot hoz magával. Úgy tűnik, most búcsút kell venned valamitől, valakitől, vagy egy időszaktól. Ez egybeesik a tanév végével és a nyári vakáció kezdetével. Az ünneplés mellett tanácsos átválogatnod a holmijaidat, hogy megszabadulhass a felesleges dolgoktól…

SZERDA június 10.: A Vízöntő Hold szerint jót tesz neked és az otthonodnak a hosszabb szellőztetés. Sőt, ha engedi az idő, egész nap nyitva hagyhatod az ablakot. Persze a munkahelyedre is vonatkozik ez. A Vízöntő Hold kedvez a szokatlan, újszerű, reform ötleteknek is. Ha ilyesmi mocorog a fejedben, vedd komolyan, és foglalkozz vele!

CSÜTÖRTÖK június 11.: A Hold dél körül lép át a Halakba, ami aktuálissá teszi a mosást, öntözést és mindenféle vizes tevékenységet. Ma ugyanakkor fodrászati tilalom van érvényben. Fodrász helyett menj inkább talpmasszőrhöz! A fogyó Halak Hold segít a méregtelenítésben, amire az egyik leghatásosabb módszer a talpmasszázs. Érdemes kipróbálni!

PÉNTEK – június 12.: Ma még nem lép ki a Hold a Halakból, ezért pénteken is aktuális a talpmasszázs és a meditáció. Tanácsos megállnod egy kicsit, és kiüresíteni az elmédet. Persze ehhez gyakorlásra van szükséged, de ma érdemes próbát tenned. Ezen a napon ugyancsak fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Amíg a Hold a vizes Halak jelében jár, érdemes mosnod, öntöznöd, szaunáznod, s minél több folyadékot fogyasztanod.

Kinek vagy minek intesz búcsút a héten?

Kinek vagy minek intesz búcsút a héten? (fotó: Getty)

SZOMBAT június 13.: Csak éjfél előtt valamivel vált jegyet a Hold. Ebből adódóan mára a tegnapi javaslatok ugyanúgy érvényesek: talpmasszázs, meditáció, mosás, öntözés most sokat segíthet. Még fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben, ugyanakkor a fogyó Hold segít a méregtelenítésben és fogyókúrában is. Most teákkal támogathatod ezeket a folyamatokat.

VASÁRNAP – június 14.: Vasárnap már a Kosban jár a Hold, ami fogászati tilalommal jár. Viszont bármit sütsz ma, sokkal finomabb lesz. Szóval érdemes rászánnod magad. Ha száraz az idő, nem esik az eső, tedd ki az ágyneműt szellőztetni! Remek illata lesz, és az alvás frissítőbb lesz benne. Amennyiben van kerted, érdemes tápanyaggal feltölteni a talajt.

HÉTFŐ – június 15.: A hétfő a vasárnap mása a Hold szempontjából, amely továbbra is a Kosban jár. Mára is fogászati tilalmat rendel a kalendárium, de persze, ha égetően sürgős a beavatkozás, akkor ne halogasd! Ma is kiteheted szellőztetni az ágyneműt, ha száraz, napos az idő. A pára, a nedvesség árt az ágyneműnek, ezért sem mindegy, milyen az időjárás.

KEDDjúnius 16.: Dél körül a Hold átlép a Bikába. Mivel még mindig fogy a Hold, nagyon jól teszed, ha most szőrtelenítesz, vagy használsz arc-, és testradírt. Fantasztikusan hatékonyan megszabadulhatsz a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől. Ettől felfrissül, fellélegzik, újjászületik a bőröd.

Erre figyelmeztet a júniusi fogyó Hold

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező 7 napban

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező 7 napban (nlc)

Ez is érdekelhet Íme a csillagjegyek szépségének titka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top