Horoszkóp

Íme a csillagjegyek szépségének titka

Mindenkiben van valami igazán egyedi. Minden csillagjegynek más a szépségtitka. S mindenkin van valami igazán feltűnő? Mi a te különleges szexepiled? A horoszkóp elárulja...

A horoszkóp megmutatja a legszebb testrészedet, de azt a részedet is, ami igazán egyedivé és gyönyörűvé tesz téged. Vajon mi a csillagjegyek szépségének titka? Mi azt, ami igazán ragyogóvá tesz téged? S mi az, amiért irigykedve tekintenek rád a többiek? A horoszkóp szerint ez az, amit mindenképpen hangsúlyozz magadon! 

Kos

A Kos arca egészen különleges. Nagyon energikus és karizmatikus típus, s ez a kisugárzásán és az arcán is észrevehető. S éppen ezért jól is teszi, ha megfelelő sminkkel hangsúlyozza, és teszi még gyönyörűbbé az arcát. Szépségét nem lehet nem észrevenni.

Bika

A Bika bőre bámulatosan szép. Nem öregszik, nem ráncosodik. Nagyon érzéki, és érzékeny a bőre a finom érintésekre. S hogy sokáig megőrizze bőre szépségét, érdemes minőségi kozmetikumokat, bőrtápláló krémeket használnia.

Ikrek

Az Ikrek külseje hihetetlenül fiatalos. Mintha egyáltalán ne öregedne. Az idősebb éveiben is letagadhatja a valós életkorát. Érdemes a külső megjelenésére ügyelnie, amit színes ruhákkal, s némi sminkkel tehet kortalanná.

Íme a csillagjegyek szépségének titka

Íme a csillagjegyek szépségének titka (fotó: Getty)

Rák

A Rák lenyűgözően szép és nőies típus. Szépségének titka pontosan ebben a nőiességben rejlik. Mozdulatai, a beszéde a klasszikus szépségről árulkodnak. Érdemes nappal vidám és színes holmikat viselnie, este pedig a klasszikus fekete ruhák hangsúlyozzák természetes megjelenését.

Oroszlán

Az Oroszlán irigylésre méltó hajkoronával rendelkezik. S jól is teszi, ha igazán hozzá illő frizurát visel. Minél hosszabb, annál nőiesebb. A legjobb, ha kiengedve, hullámokba rendezve, színes csatokkal, szalagokkal díszítve hordja a haját.

Szűz

A Szűz a tökéletes megjelenés híve. A bőre hibátlan és gyönyörű. Érdemes vigyáznia bőre feszességére, finomságára. Természetes kozmetikumok használatával, egészséges életmóddal teheti a külsejét hosszú ideig frissé, fiatalossá.

Az Oroszlán haja, a Szűz bőre gyönyörű és tökéletes

Az Oroszlán haja, a Szűz bőre gyönyörű és tökéletes (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg nagyon ügyel a körmei épségére, szépségére. Mindig tökéletes a manikűrje, de a lába is ápolt és nagyon kecses. Szereti a színes körömlakkokat, de nagyon jól is áll neki valójában bármilyen, az évszakhoz igazodó lakkozás.

Skorpió

A Skorpió szája hihetetlenül szexi és csábító. Pontosan tudja is, hogyan hívja fel magára a másik nem figyelmét. Érzéki és szenvedélyes, nem könnyű a vonzerejének ellenállni. Ajkait szívesen hangsúlyozza feltűnő színű rúzsokkal, de kétségtelenül nagyon jól is áll neki.

Nyilas

A Nyilas tekintete egészen csábító, hiszen nagyon különleges és gyönyörű a szempillája. Tudja is persze, hogyan rebegtesse, hogy senki nem tudjon ellenállni a csábításának. S mivel nagyon szeret flörtölni, szívesen hangsúlyozza a szempilláit, s be is veti ezt a szépségtrükköt…

A Nyilas és a Vízöntő tekintete nagyon különleges

A Nyilas és a Vízöntő tekintete nagyon különleges (fotó: Getty

Bak

A Bak szemöldöke nagyon hangsúlyos, ami kifejezetten karakteressé és különlegessé teszi az arcát. Természetesen szépen ívelt és sűrű. Arca komolyságot, elkötelezettséget sugároz, s őt valóban komolyan is kell venni…

Vízöntő

A Vízöntő valódi egyéniség. Intelligenciája különbözteti meg a többiektől. Szépség és az értelem jellemzi. A tekintete magával ragadó. Senkihez sem akar hasonlítani, mindig önmagát adja. Szórakoztató és lenyűgöző. Nem véletlenül annyira ellenállhatatlan.  

Halak

A Halak szemébe nézve gyorsan feltűnik, hogy árad belőle a nyugalom, a bölcsesség. S rá tökéletesen igaz a mondás, amely szerint a szem a lélek tükre. Tisztaságot, mély érzelmeket, melegséget, önzetlen szeretetet sugároz.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top