Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legcsábítóbb

Ezekben a csillagjegyekben születnek a legcsábítóbb hölgyek. A horoszkóp szerint szexi kisugárzásuknak szinte képtelenek ellenállni a férfiak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Vadító alak, szexi pillantások, csábító mosoly, ellenállhatatlan kisugárzás, mágnesként vonzó temperamentum… Számos oka van annak, amikor a férfi igazán vonzónak látja a nőt, s nem tud szabadulni ettől a vonzerőtől. Íme az öt legcsábítóbb csillagjegy. Te is köztük vagy?

1. A Nyilas nő

Amikor a Nyilas nő végigsétál az úton, minden szem rászegeződik. Lélegzetelállítóan vonzó, s ezt tudja is magáról. A kisugárzását pedig arra használja, hogy megszerezze, amit csak akar. A férfiak odavannak érte, s ha akarná sem tudná elrejteni szexuális vonzerejét. Különösen nagy az önbizalma, soha nem éri be kevesebbel, mint amit érdemel. Nem kevés időbe telik elnyerni a bizalmát, ám mindenképpen megéri.

2. Az Ikrek nő

Az Ikrek nő játékossága és „piszkos” fantáziája minden férfit levesz a lábáról. Igyekszik tudatosítani mindenkiben, hogy őt bizony nem könnyű megszerezni. Tudja, hogy csábító, a férfiak le sem tudják venni a szemüket róla. Intelligens, elegáns, akár egy dáma, s ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi őt. Imád provokatív ruhákat viselni, hiszen ez még inkább kiemeli szépségét és szexepiljét. Nem a külsőségeket nézi, olyan férfiért dobog a szíve, aki eszes és szórakoztató, aki segít neki, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Ezek a csillagjegyek a legcsábítóbb, legvonzóbb nők (iStock)

3.  Mérleg nő

A Mérleg nő bájos, naiv kisiskoláslányként éppúgy tud viselkedni, mint a végzet asszonyaként, mindezt az adott helyzet dönti el. Ég benne a tűz, s ha arra kéred, hogy vegyen vissza a tempóból, csak ront a helyzeten. Ha valamit meg akar szerezni, nincs az a férfi, aki le tudja csillapítani, s ez teszi valójában ellenállhatatlanná. Mindig küzd valamiért, s ez a benne rejlő szenvedélyesség adja a vonzerejét. Remek alakja és bájos arca lenyűgözi a férfiakat, ám ő sem könnyen adja be a derekát: csak az tud az érzelmeire hatni, aki valóban különleges személyiség.

4. A Bak nő

A Bak nő valójában a csábítás nagymestere, jóllehet az első benyomás aligha ez vele kapcsolatban. A nevetése ragadós, éppúgy, mint a személyiségéből áradó optimizmus, ami szinte mágnesként vonzza a férfitekinteteket. Egész lénye csábító: ahogyan beszél, és jár, még az is, amikor bosszankodik. Temperamentumos a természete, s nem fél ezt beismerni. Egyszerre félelmet keltő és vadító. Imád ismerkedni, a társaság középpontjában lenni, s bár tudatában van, mennyire „dögös”, soha nem kérkedik ezzel. Jóllehet, párkapcsolatában nem akar domináns lenni, mégis minden alkalommal ez történik.

5. A Bika nő

Vigyázat, ha a Bika nő megjelenik, ki kell tenni a „magasfeszültségre” figyelmeztető táblát. Éppen ezért kerülje őt messziről, akinek gyenge a szíve. Vakmerősége nem ismer határokat, s ez mind a magánéletére, mind a karrierjére érvényes. Szépsége elbűvöli a férfiakat, ám belső tulajdonságai éppúgy értékesek. Ambiciózus, tudatosan építi karrierjét, s ez segít neki abban, hogy rövid idő alatt teljesítse a kitűzött célokat. Amelyik férfinak sikerül ellopnia a szívét, készüljön fel rá, hogy olyan jellemvonásait is kihozza belőle, amikről nem is tudta, hogy léteznek.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top