Horoszkóp

Kemény dió meghódítani ezt a 2 csillagjegyet

Ezeket a csillagjegyeket valódi kihívás meghódítani. Persze, minél nehezebb valami, annál izgalmasabb is lehet. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek nagyon nehezen adják neked a szívüket. Persze, semmi sem lehetetlen...

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül nagyon vonzóak, s nem könnyű ellenállni a kisugárzásuknak. Viszont az is igaz, ők nem adják könnyen a szívüket. Komoly kihívást jelent meghódítani őket. Kitartásra, s hosszú udvarlásra lesz szükség, ha tényleg el akarod nyerni a szívüket. Ízig-vérig valódi nők, akiknek mindig kifogástalan a megjelenésük, stílusosak, s árad belőlük a báj, a szépség, az intelligencia. S vajon miért olyan kemény dió elnyerni a kezüket? A horoszkópból minden részletre fény derül…

Ezek a csillagjegyek nem adják könnyen a szívüket

Ezek a csillagjegyek nem adják könnyen a szívüket (fotó: Profimedia)

A Kos nő szívét nem könnyű elnyerni

A Kos nő szereti, amikor neki van igaza. S igazság szerint nagyon meggyőző érveket sorol fel, amivel be is bizonyítja mindezt. Vitatkozni egyáltalán nem érdemes vele, főleg, ha el akarod nyerni a szívét. Egyetlen párkapcsolatba sem megy bele meggondolatlanul, pusztán szeszélyből. Szereti a kihívásokat, a lelkét pedig kifejezetten simogatja, ha azt látja, komolyan érdeklődsz utána. Az önállósága, a függetlensége ugyanakkor nagyon fontos neki, s erre a legszorosabb, legmélyebb párkapcsolatban is szüksége van. Neki egyszerűen kell, hogy azt tehesse, amit a szíve diktál. Ha meg szeretnéd hódítani, soha ne akard őt korlátozni, és elvárásokat sem érdemes felé támasztani. Ha engeded, hogy önmaga lehessen, mindent megad neked. Feltétlen bizalomra, szeretetre, hűségre számíthatsz mellette.

A Szűz nő a legjobbat akarja

A Szűz nő mindenki másnál magasabbra teszi a lécet, de nemcsak másokkal szemben, magával is maximalista. Az is biztos, az ő figyelmét a legapróbb részlet sem kerüli el, épp ezért, a megjelenésed legyen mindenkor kifogástalan, mert azonnal kiszúrja, ha valami nincs rendben. A külsőségek mellett az udvarias viselkedés is hangsúlyt kap nála. Könnyen elriasztja a modortalanság, de az otromba vicceket sem díjazza. Azonnal átlát a szitán, s bókokkal sem lehet levenni a lábáról. Kedvességgel, finom stílussal annál inkább. De még ez sem garancia nála a következő randira. Valójában gyorsan eldönti magában, hogy ad-e második lehetőséget a találkozásra. Ha úgy érzi, nincs nála esélyed, megmondja őszintén, hogy ne fuss nála fölösleges köröket. Viszont, ha bejössz neki, kapsz újabb lehetőséget. Díjazza a kitartást, a türelmet, a megbízhatóságot. Legyél mindig nagyon pontos, figyelj a részletekre, s elnyerheted a szívét. Örökre.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top