Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindig szépséget sugároz

Ismersz olyan nőket, akik akkor is sugárzóan szépek, amikor látszólag oda sem figyelnek a külsejükre? Nagy valószínűséggel ők a következő csillagjegyek szülöttei, kívülről és belülről is magukkal ragadóak. Te is köztük vagy?

1. A Mérleg nő

sugárzó nőies nők csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg nő intelligenciájával, beszédével és megnyerő külsejével veszi a lábáról a környezetét. Derűs természetével akkor is beragyogja a napot, ha egyébként nincs oka vidámnak lenni. Könnyű vele közös hangra találni, imád ismerkedni és flörtölni. A bókokat nagyvonalúan fogadja, szereti, amikor észreveszik, megdicsérik. A párkapcsolatokban megértő és kiegyensúlyozott, olyan, akivel a mindennapok is izgalmasak.

2. Az Oroszlán nő

sugárzó nőies nők csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán nőt vagy imádják, vagy gyűlölik nőtársai – esetében nincs köztes állapot. Sokan ugyanis kifejezetten irigylik őt, miközben a férfiak csodálják és a lába előtt hevernek. Magabiztossága a legnagyobb szexepilje. Nagyok az elvárásai, és hiszi, mindenkor a legjobbat érdemli, de ez nem jelenti, hogy felszínes lenne. Őszinte és hűséges, és ezt várja el a barátaitól és a párjától is.

sugárzó nőies nők csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legsugárzóbb nők (iStock)

3. A Skorpió nő

sugárzó nőies nők csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió nőről mintázhatnák a valód nőt, a femme fatale-t, akinek karizmája alól senki nem tudja kivonni magát. Árad belőle a szexualitás, ezért elképesztően vonzó a férfiak szemében. Titokzatosságot sugároz, amelytől csak még vonzóbb és kívánatosabb lesz. Szuper szexi külseje mellett a belső világa is nagyon izgalmas, hiszen tele van mély érzelmekkel, szenvedéllyel.

4. A Szűz nő

sugárzó nőies nők csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nőt hibátlan stílusérzéke és végtelen szerénysége teszi ellenállhatatlanná. Fogalma sincs róla, mennyire szexi, amitől csak még sugárzóbbnak tűnik. Intelligens, két lábbal a földön járó és nagyon jó humorú személyiség. A bizalmat mindennél többre értékeli, és ha szerelemről van szó, az valódi love storykat részesíti előnyben, nem pedig a hangzatos, túlcsordulóan romantikus kliséket.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top