3 csillagjegy, aki nehezen igazodik el a saját érzelmein

nlc | 2023. Június 29.
Ezeknek a csillagjegyeknek annyira összetettek az érzelmeik, hogy sokszor saját magukon sem képesek eligazodni.

Kos

A Kos a belső félelmeit hajlamos kivetíteni a valós helyzetekre, ezért előfordul, hogy bizonyos dolgokra rosszul reagál, amivel aztán jól összezavarja a környezetét. Ő mentálisan pontosan olyan nyughatatlan, mint fizikálisan: a gondolatai 0–24 óráig pörögnek, így van ideje minden helyzetre teljesen más kimenetelt elképzelni, mint ami a valóságban történik.

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Rosszindulatúan annyit mondhatnánk a Szűzre, hogy érzéketlen sznob, de a valóság ennél sokkal összetettebb – akárcsak ő. Annyi és olyan magas elvárást támaszt ugyanis maga felé, aminek valójában alig tud megfelelni. Ráadásul minden helyzetet túlanalizál, így szinte alig tudja megélni a pillanatot. Nemhogy másokat, saját magát sem mindig érti.

Halak

A Halak az a típus, akinek ha éppen nincs semmi problémája, gyorsan gyárt magának egyet. Az önsajnálat és a paranoia nagymestere, ő még akkor is hajlamos panaszkodni, amikor valójában oka sem lenne rá. Nem véletlenül teszi, annyira sok érzelem játszódik le benne, amelyekkel valójában képtelen megküzdeni. 

Exit mobile version