nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az érzelmek

Ez a 3 csillagjegy meglepő módon fejezi ki érzelmeit

Ha megtanulod, melyik csillagjegynek mik a sajátosságai, pontosan úgy tudod támogatni őket, ahogy nekik a legjobb. Ezáltal az érzelmeiket is könnyebben kifejezik majd.

Bika

Amikor valami nehéz dologgal küzd meg lelkileg a Bika, vagy súlyos negatív érzelmekkel kell megbirkóznia, nem szeret védtelennek tűnni mások előtt. Inkább magában rágódik és szenved, mintsem megossza valakivel. Ne csüggedj, ha a Bika nem beszél veled az érzéseiről. Általában véve nem tudja kiadni magából az érzelmeket. Csak türelmesen kell várnod, ha mégis megnyílik, te legyél ott, és hallgasd meg!

Csillagjegyek és az érzelmek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Nagyon társaságkedvelő csillagjegy az Ikrek. Ő biztosan keresni fogja a barátai, szerettei társaságát, hogy megbeszélje a problémáit. Számára a beszélgetés maga a terápia. Ha megbántod, azt tőle fogod tudni, nem tartja magában, ha valami bántja őt. Ha túl sokáig nem hagyja nyugodni valami amit nem tud megosztani, akár depresszióssá is válhat.

Rák

A Rák nagyon jól tudja, hogyan elemezze a saját érzéseit. De amikor valami igazán bántó történik vele, fizikai érintésre van szüksége, hogy feldolgozza az eseményeket. Azzal tudod a legjobban támogatni, ha megöleled, simogatod, és ott vagy mellette. Amikor már megnyugodott és biztonságban érzi magát veled, egyszer csak magától kezd el beszélni. Nem kell neki különös bátorítás, tud és akar beszélni az érzéseiről, csak adj neki időt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top