Ezek a csillagjegyek született túlélők

nlc | 2023. Augusztus 10.
Kemények, határozottak és minden eléjük guruló akadályt simán leküzdenek.

Minden csillagjegynek megvan a maga kiemelkedően jó tulajdonsága. Egyesek igazán szerencsések, sikeresek, míg mások hihetetlenül tüzesek. A zodiákus alábbi tagjai pedig olyan erős, kemény személyiségek, akiknek tök mindegy, milyen nehézséggel szembesülnek: biztosan győztesen kerülnek ki belőle a végén. Mert született túlélők ők. Mármint nem vicc: gyakorlatilag róluk énekel a Destiny’s Child a Survivor című számában.

Bak

A Bak csillagjegy általában olyan jelzőkkel társítható, mint az ambiciózus, fegyelmezett és kitartó. Ezek után – tudván azt, hogy mindezek keverednek a ténnyel, hogy egy született vezető vagy –, szerintünk egyáltalán nem meglepő, hogy képes vagy bármilyen akadályt megugrani. Olyan kimozdíthatatlan elhatározással menetelsz a céljaid felé, ráadásul olyan hibátlanul képes vagy alkalmazkodni minden szituációhoz, hogy persze, hogy meg sem kottyan neked, ha nyomás alá helyeznek. Sőt, kifejezetten élénkítő hatással van rád! A kihívásokra fejlődési lehetőségekként tekintesz, így tényleg minden helyzetből győztesen tudsz kijönni.

Fotó: Profimedia

Skorpió 

Döbbenetesen erős vagy érzelmileg, szinte lepattannak rólad a negatív energiák. Célratörő vagy, az ambícióidra pedig megingathatatlan fókusszal koncentrálsz. Ha olyasvalakivel találkozol, aki rosszat akar neked, minden további nélkül szembesíted az illetőt. Így a konfliktusokból erősebben és bölcsebben jössz ki, hiszen már megint te voltál az okosabb, nagyobb ember a szituban. A szenvedélyes természetednek köszönhetően hihetetlen kitartással és eleganciával ugrod át az akadályokat. 

Kos

A Bakhoz hasonlóan rólad is elmondhatjuk, hogy született vezető vagy. De ezen kívül mérhetetlenül önálló és független vagy, aki nem fél kockázatokat vállalni. Fejjel előre rohansz a viharba, mert tudod, hogy a másik oldalán a napsütés vár rád. Félelemet nem ismersz, a magas nyomás számodra csak egy átlag kedd. Kiapadhatatlan energiabomba vagy, ami egyre előrébb hajt, ezzel garantáltan túlélve az élet minden nehézségét is.

via

Exit mobile version