nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik született túlélők

Ezek a csillagjegyek született túlélők

Kemények, határozottak és minden eléjük guruló akadályt simán leküzdenek.

Minden csillagjegynek megvan a maga kiemelkedően jó tulajdonsága. Egyesek igazán szerencsések, sikeresek, míg mások hihetetlenül tüzesek. A zodiákus alábbi tagjai pedig olyan erős, kemény személyiségek, akiknek tök mindegy, milyen nehézséggel szembesülnek: biztosan győztesen kerülnek ki belőle a végén. Mert született túlélők ők. Mármint nem vicc: gyakorlatilag róluk énekel a Destiny’s Child a Survivor című számában.

Bak

A Bak csillagjegy általában olyan jelzőkkel társítható, mint az ambiciózus, fegyelmezett és kitartó. Ezek után – tudván azt, hogy mindezek keverednek a ténnyel, hogy egy született vezető vagy –, szerintünk egyáltalán nem meglepő, hogy képes vagy bármilyen akadályt megugrani. Olyan kimozdíthatatlan elhatározással menetelsz a céljaid felé, ráadásul olyan hibátlanul képes vagy alkalmazkodni minden szituációhoz, hogy persze, hogy meg sem kottyan neked, ha nyomás alá helyeznek. Sőt, kifejezetten élénkítő hatással van rád! A kihívásokra fejlődési lehetőségekként tekintesz, így tényleg minden helyzetből győztesen tudsz kijönni.

A számkivetett

Fotó: Profimedia

Skorpió 

Döbbenetesen erős vagy érzelmileg, szinte lepattannak rólad a negatív energiák. Célratörő vagy, az ambícióidra pedig megingathatatlan fókusszal koncentrálsz. Ha olyasvalakivel találkozol, aki rosszat akar neked, minden további nélkül szembesíted az illetőt. Így a konfliktusokból erősebben és bölcsebben jössz ki, hiszen már megint te voltál az okosabb, nagyobb ember a szituban. A szenvedélyes természetednek köszönhetően hihetetlen kitartással és eleganciával ugrod át az akadályokat. 

Kos

A Bakhoz hasonlóan rólad is elmondhatjuk, hogy született vezető vagy. De ezen kívül mérhetetlenül önálló és független vagy, aki nem fél kockázatokat vállalni. Fejjel előre rohansz a viharba, mert tudod, hogy a másik oldalán a napsütés vár rád. Félelemet nem ismersz, a magas nyomás számodra csak egy átlag kedd. Kiapadhatatlan energiabomba vagy, ami egyre előrébb hajt, ezzel garantáltan túlélve az élet minden nehézségét is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top