nlc.hu
Horoszkóp

A legtüzesebb csillagjegyek

Ezek a legtüzesebb csillagjegyek

Lehet, hogy elsőre talán nem tűnnek úgy, de ezek a csillagjegyek ezer lánggal égnek. Derítsd ki, te is közéjük tartozol-e!

Lehet, hogy mikor először találkozol az alábbi csillagjegyek némelyikével, akár még visszahúzódónak is tűnnek. De ez ne tévesszen meg! Talán már azonnal feltűnik, talán csak akkor, mikor igazán megismered őket, de tűzrőlpattant energiabombák ők, akik az élet minden területébe szenvedéllyel ugranak fejest. Persze annak is megvan a maga árnyoldala, hogy ennyire tüzesek. Hiszen nem feltétlenül rejtik véka alá a véleményüket, merészen megmutatják a valódi érzéseiket és őszintén, csípőből reagálnak mindenre. Ez pedig gyakran megosztó lehet: vagy imádod, vagy utálod őket, de lássuk, kik tartoznak közéjük!

Kos

Kosként te vagy a kapitány, így nem zavar, ha egy kicsit fel kell kavarnod az állóvizet – megbirkózol vele! Tűz jegy vagy, ráadásul a Mars az uralkodó bolygód, ami gyakorlatilag garantálja, hogy felvágták a nyelved. Merész vagy, nem kérsz bocsánatot azért, amiért önmagadat adod, és mindig egyenesen kommunikálod a gondolataidat és érzéseidet. Nem lépsz vissza, ha arról van szó, hogy ki kell állnod magadért. És ha szükség van rá, akár napokig képes vagy kitartani a harcban.

Éhezők viadala

Fotó: Profimedia

Oroszlán

Mindig a sarkadra állsz, főleg, ha valaki lekezelően bánik veled. Vagy megpróbálja ellopni előled a reflektorfényt. Pontosan tudod, mit teszel le az asztalra, ezért azzal is tisztában vagy, hogy nem „főnökösködő” vagy, hanem A főnök. Nem zavar, ha valaki drámakirálynőnek tart, ez csak a főszereplő energiáid mellékhatása. Árad belőled a szenvedély, a melegség és az őszinteség, de ha valaki a rossz oldaladra kerül simán megégeted az illetőt.

Mérleg

A báránybőrbe bújt farkasok csapatát erősíted Mérlegként. Első ránézésre senki nem gondolná, mennyi tűz szorult beléd, aztán hamarosan kimutatod a fogad fehérjét. Mondjuk te az a típus vagy, aki ezt legtermészetesebben a párkapcsolatában tudja megélni (anélkül vagy szenvedélyes szerető, hogy egyáltalán próbálkoznál), de hasonló elánnal vagy képes rajongani az élet más dolgaiért is. És ha valaki kiakaszt? Azonnal fagyossá válsz, és a másik örökre megbánja, hogy bekóstolt.

Nyilas

Szabad szellem vagy, aki mesterkurzust tarthatna abból, hogyan sodródjunk az árral. Elég pimasz vagy ahhoz, hogy hangosan és büszkén vállald magad, ebből pedig még sosem volt problémád. Sőt, totális magabiztossággal vagy szinte nyersen őszinte, amiért inkább csak elismerően felnéznek rád, mintsem elítéljenek. Hiába nem akarnak mások rosszban lenni veled, ha egyszer úgy érzed, hogy korlátozzák a szabadságodat, robbansz. 

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top