nlc.hu
Horoszkóp

Drámakirálynő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek igazi drámakirálynők a párkapcsolatban

Bizony vannak, akik imádják a drámát. A következő csillagjegyek például pont ilyenek.

A következő csillagjegyek szeretnek az apró problémákból is nagyot kreálni, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy szeretteik csak rájuk figyeljenek. A szó szoros értelmében vett igazi drámakirálynők.

Drámakirálynő csillagjegyek a párkapcsolatban

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az arrogáns és egoista Oroszlán nő nem fél attól, hogy drámát kreáljon, ha a hozzá legközelebb álló emberekről van szó: legyen szó egy baráttal való kötekedésről, egy kolléganővel való vitáról, vagy akár a szülőkkel való veszekedésről, biztosan tud drámakirálynőként viselkedni.

Rák

A Rák igazi szenvedő, amikor elmeséli saját tragédiáját. Ha a hallgató elmagyarázza, hogy ők is átéltek már hasonló helyzetet, a Rák még jobban rátesz, hogy az ő problémája nagyobbnak és komolyabbnak tűnjön. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a környezete őt sajnálja a legjobban. A Rák csillagjegy szülöttjei imádják, ha vigasztalják őket.

Szűz

A Szűz csillagjegy még a dráma terén is a tökéletességre vágyik. Ha van egy Szűz párod, akkor hamar megérted a képletet: azonnal drámakirálynők lesznek, amikor a legenyhébb megfáznak, vagy akár megvágja őket egy papír. Imádják, ha elkényeztetik őket.

Halak

Vannak, akik csendben szenvednek, és vannak, akik szívesebben tudatják kellemetlenségeiket bárkivel, aki meghallgatja. A Halak az utóbbi kategóriába tartoznak, mert gyakran hallani őket, amint panaszkodnak az átélt sérelmeikről, legyenek azok valós, vagy a képzelet szülte események.

via

(Nyitókép: Getty Images/ gorodenkoff)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top