nlc.hu
Horoszkóp

Szabályszegő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek folyton megszegik a szabályokat

A most következő négy csillagjegy szülöttei úgy vélik, a szabályok arra valók, hogy megszegjék őket.

Ikrek

Az Ikreket a változások és változtatások éltetik. Az olyan stabil dolgok, mint a szabályok és azok betartása, számukra elviselhetetlen béklyókat jelentenek, éppen ezért lételemük a szabályok megszegése, sőt, átírása. Kimondottan élvezik, ha kiszámíthatatlan, zabolázhatatlan viselkedésükkel felkavarhatják az állóvizet és összezavarhatnak, esetleg fel is háboríthatnak másokat. 

Nyilas

A Nyilasok tűzjelként rendkívül érdeklődő természetűek, és szinte képtelenek egy helyben maradni. Erős késztetést éreznek, hogy feltárják az emberek és dolgok valódi természetét és minden körülmények között az igazságnak szerezzenek érvényt. A szabályokat gyakran megszegik, ám ezt nem provokáció gyanánt, hanem elsősorban jobbító szándékkal teszik. A lényeget kutatják és semmi sem állhat az útjukba. 

Szabályszegés

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntők híresek innovatív gondolkodásmódjukról és arról, hogy a saját útjukat járják, azt is legszívesebben egyedül. Teljes lényükkel és minden erejükkel képesek küzdeni azokért az eszmékért, ügyekért, melyekben hisznek. Ha pedig ehhez át kell írniuk a szabályokat, megteszik, méghozzá nagyon is átgondolt módon. Ők azok, akik képesek csak azért beépülni egy-egy rendszerbe és azon belül befolyást, hatalmat szerezni, hogy aztán belülről változtathassák meg annak szabályait.

Halak

A Halak szülöttei elsősorban az intuícióikat követik. Esetükben a szabályok megszegése tehát nem is feltétlenül tudatos, egyszerűen csak sodródnak az árral, méghozzá olykor a szabott kereteken és határokon kívülre is. Ha azonban azon veszik észre magukat, hogy túl messzire mentek, esetleg mások kapják őket szabályszegésen, nem szívesen állnak bele a helyzetbe, inkább igyekeznek tagadással védekezni és mielőbb menekülni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top