Horoszkóp

Ettől a 4 csillagjegytől óvakodj, mert igazi drámakirálynők!

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb óvatosan bánni. Bámulatos képességgel rendelkeznek, hogy a bolhából is elefántot csináljanak. Valódi drámakirálynők. Köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

1. Kos

Vannak, akik kerülik a konfliktusokat, mások kifejezetten keresik őket. Például a Kosok, akik a vita ízéért szeretnek vitatkozni. Előre szólunk, semmire nem mész vele, ha azt mondod neki, nyugodjon meg. Inkább menekülj, mert úgyis ő nyeri majd a harcot.

2. Rák

Azt mondják, az Ikreknek két személyiségük van – na, akkor a Ráknak legalább tíz. Olyan hangulatváltozásokat képesek produkálni, amit ember legyen a talpán, aki követni tud. Mentségükre szóljon, nem tudatosan gerjesztik a feszültséget.

3. Ikrek

Az Ikrek nem az a kiborulós, vitázós típus. Ő a háttérben munkálkodik azon, hogy felkorbácsolja az indulatokat, aztán csak figyeli, ahogy a többiek kiakadnak. Veszélyes!

4. Oroszlán

A latin szappanoperák semmik azokhoz a műsorokhoz képest, amiket az Oroszlán produkál. Ahol lehetősége van, hogy túldramatizáljon valamit, ott megteszi, csak hogy előadhassa Oscar-díjas alakítását.

elitedaily borítókép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top