Csillagjegyek, akik megszenvedik a Mérleg havát

nlc | 2023. Szeptember 25.
A Mérleg havában ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű dolga. Mondhatnánk úgy is, hogy kössék fel a gatyájukat a következő egy hónapra!

Skorpió

Ne legyél túl szigorú magaddal! Érzékeny lelkednek szüksége van a szeretetre, a törődésre, a megértésre. A Mérleg havában pedig különösen. Számodra a család, az otthon mindennél fontosabb életterület, de a problémák most pont itt vertek gyökeret. Nagyon sok lesz a következő időszakban a családi vita, amit te nagyon, de nagyon rosszul fogsz viselni. Mindezt megfejeli, hogy a munkahelyeden sem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy azt szeretnéd. Számos ellentétre, nehezítésre és olyan feladatra kell számolnod, amiről úgy gondoltad, már régen túl vagy rajta. Kitartás, minden rossz periódus véget ér egyszer…

Fotó: depositphotos.com

Bika

Tudnod kell, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. A Mérleg havában továbbra is ugyanazzal az elszántsággal és következetességgel haladj a céljaid felé. A magánéletedben viszont számolnod kell nehéz és fájdalmas pillanatokkal. Minden lépésedet és mondatodat alaposan meg kell gondolnod, hogy ne bántsd meg a környezetedet, de ez nem fog mindig sikerülni. Készülj fel, hogy ebben a hónapban nagyon komoly összetűzéseid lesznek a családoddal, de állj ki az igazad mellett! Meríts erőt a munkádból, és próbáld rendezni a kapcsolataidat.

Exit mobile version