nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg hava és a csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek egyáltalán nem könnyű a Mérleg hava

Ezek a csillagjegyek a következő hetekben bőven kiveszik a részüket a karmikus feladatokból.

Rák

Valójában már megszokhattad, hogy kimerült és fáradt vagy az év utolsó hónapjaiban. A Mérleg havának energiái mindenkor pihenésre kényszerítenek téged. Ráadásul még teliholddal is indul, szóval most tényleg érdemes csak magadra figyelned. Ez az időszak a befelé figyelésre ösztönöz, csak a saját érzéseiddel törődj. Tedd, amit a szíved diktál. Ne felejtsd el, a körülötted élők szeretnek és támogatnak téged. Kérd a segítségüket, amikor csak szükségét érzed. Mondj nemet bátran, csak azt vállald el, amihez igazán kedvet érzel.

Csillagjegyek és Mérleg hava

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Vízöntő

A kimerültség mellett zavarodottnak érezheted magad, mert a benned kavargó érzelmeket sem igazán érted most. Szóval jócskán rád fér a pihenés, amit meg is érdemelsz az elkövetkező napokban, hetekben. Nem érdemes a veled történő eseményeket túlzottan mélyen boncolgatni, egyszerűen fogadd el, mint új lehetőséget a korábbi hibák orvosolására. Csak annyi feladatot kapsz az élettől, amit képes vagy elviselni és megoldani. Tölts minél több időt egyedül a magad csendességében, és nagyon komoly felismerésekre lelhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top