Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper lehetőségekre számíthat a Mérleg havában

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a Mérleg havában. Ők most különösen szerencsésnek érezhetik magukat. A horoszkóp szerint nem véletlenül. Te köztük vagy?

Szeptember 22-én lépett a Nap a Mérleg jelébe, mely a csillagászati ősz és az őszi napéjegyenlőség időpontja egyben. Ugyan számos nehézséget jeleznek a bolygók a következő hetekre, de azért örömteli fordulatokra is számítani lehet. Végre ismét direktbe fordul a Szaturnusz és a Plútó, s egyre inkább előre tekinthet mindenki.

A következő csillagjegynek ez a mostani időszak kifejezetten pozitív lehetőségeket tartogat, miközben nehézségekkel alig kell számolniuk. Vajon te köztük vagy? S mindenre számíthatsz a Mérleg havában? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az Ikrek a Mérleg havában szuperül érzi magát

Kedves Ikrek! Az elmúlt időszak nehézségeit követően a Mérleg havában végre nagyot fordul az életed. Számodra ez az időszak mindig nagyon különleges lehetőségeket tartogat. Felébred benned az életöröm, új célokat találsz magadnak, nem mellesleg a kisugárzásod is hihetetlenül pozitív. S bár nem tartozol a legromantikusabb csillagjegyek közé, most mégsem utasítod vissza a romantikus érzelmeket. Ha keresed a párodat, járj nyitott szemmel, mert bármikor egymásra találhattok. A kreativitásod, az ötleteid is szárnyalnak, szóval most semmi és senki sem akadályozhat, hogy megvalósítsd a vágyaidat.

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsésnek érezhetik magukat a Mérleg havában

Ezek a csillagjegyek nagyon szerencsésnek érezhetik magukat a Mérleg havában (Fotó: Getty)

A Szűz sok pénzt kereshet a Mérleg havában

Kedves Szűz! Igaz, hogy a Nap kilépett a jeledből, de semmi okod a csalódásra. A Mérleg havában ugyanis a pénzügyi lehetőségeidet támogatja, bővíti. Most megalapozhatod a jövődet, anyagi stabilitást érhetsz el, ha akarsz, s teszel érte. S persze, miért is hagynád úszni a lehetőséget, amikor a Szaturnusz bolygó is a kreatív megoldásokban támogat téged. Kezdd el magad értékelni, hiszen sokkal tehetségesebb és szorgalmasabb vagy, mint gondolod magadról. Nagyon fontos, hogy csak olyasmivel foglalkozz, amiben valódi örömet találsz, ami pozitív energiával tölt fel téged. Ebben az időszakban tényleg ez a legfontosabb!

A Halak megvalósítja az álmait a Mérleg havában

Kedves Halak! Sosem késő nagyot álmodni! A Mérleg havában több okból is szerencsésnek érezheted magad. A Kos jelében retrográd mozgást végző Mars az anyagi életedben jelez olyan lehetőséget, amit korábban hagytál elúszni. Ha lesz ilyen, mindenképpen élj vele, hiszen ez most valóban kivételes alkalom a számodra. Nem mellesleg a Szűz jelébe lépő Vénusz a párkapcsolatodat erősíti, élénkíti fel. Könnyen lehet, nagyon megbízható és stabil partnerre találsz, miközben a szenvedély lángja fellobban benned. Új barátokat, munkatársakat is feléd sodorhat az élet. Szóval, legyél nyitott, mert most bármi jó megtörténhet…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top