nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg hava és a csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű dolga a Mérleg havában

A horoszkóp szerint úgy érezhetik, mintha padlóra nyomná őket az élet.

A következő csillagjegynek ez a mostani időszak igencsak megterhelő kihívásokat tartogat, felhőtlen boldogságra, örömre most aligha számíthatnak.

Kos

Bármilyen nehéz, meg kell próbálnod elengedni a feszültséget magadból. A Mérleg hava párkapcsolati problémákat hozhat, ezért is nagyon fontos, hogy a lehető legnagyobb türelemmel, megértéssel fordulj a párodhoz. Törekedj a kompromisszumokra, az egyetértésre. Szinte bizonyosan előjönnek régi sérelmek, amelyeket még nem beszéltetek át, vagy nem oldottatok meg. Bosszanthat az is, hogy úgy érzed, a párod korlátozni akar téged. S ez még nem minden, mert a hivatásodban sem a terveid szerint haladnak a dolgok. Sőt, szinte bizonyosan át kell gondolnod újra mindent. Komoly kihívásokat hoz ez a hónap, de te megoldod!

Csillagjegyek és a Mérleg hava

Fotó: Getty Images/Vera Kevresan / EyeEm

Rák

Ne legyél túl szigorú magaddal! Érzékeny lelkednek szüksége van a szeretetre, a törődésre, a megértésre. A Mérleg havában pedig különösen. Számodra a család, az otthon mindennél fontosabb életterület, s most épp ebben kapod a legtöbb nehezítést, pofont. De a hivatásodban sem nevezhető rózsásnak a helyzet. Számos ellentétre, nehezítésre és olyan feladatra kell számolnod, amiről úgy gondoltad, már régen túl vagy rajta. A legközelebbi kapcsolataid is górcső alá kerülnek az elkövetkező hetekben. Biztosan lesznek olyanok, akiknek végleg búcsút intesz.

Bak

Tudnod kell, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Az univerzum a Mérleg havában azt kéri tőled, hogy továbbra is ugyanazzal az elszántsággal és következetességgel haladj a céljaid felé, ahogyan eddig is tetted. A magánéletedben viszont számolnod kell nehéz és fájdalmas pillanatokkal. S ez az, amitől mégsem lesz felhőtlen az örömöd. Minden lépésedet és mondatodat alaposan meg kell gondolnod, hogy ne bántsd meg a környezetedet. Meríts erőt a munkádból, s próbáld rendezni a kapcsolataidat. Az is lehetséges, hogy az otthonodban kell szembenézned váratlan és kellemetlen nehézségekkel. Nem tehetsz mást, mint rugalmasan kezeled az egészet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top