Vessünk közös álommagokat! – Szerelmi horoszkóp 2023. november 18-19.

Hathor | 2023. November 18.
Tervezzétek közösen álmaitokat és terveiteket, de a virágba boruláshoz több időre lehet szükség.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátor kezdeményezésed most megelőzhet egy félreértést és egyszerűsítheti következő lépésedet kapcsolatodban. Lehet, hogy te könnyedén elveted a múltat és nézel a jövőbe, de gondolj arra, hogy kedvesednek talán ez nem megy olyan egyszerűen és időre van szüksége a feldolgozáshoz.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Diszharmonikus hatások is érhetnek, de ha belső egyensúlyodat őrzöd és kibillenthetetlenségedre támaszkodsz, akkor mindkettőtök harmóniáját megőrizheted. Mindenesetre ne engedd, hogy első indulatból reagálj, maradj türelmes pároddal.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogjatok össze kedveseddel és tervezzetek közösen. Rövidebb, de hosszabb távú ötletek is szóba jöhetnek. Egymást bátorítva nemcsak az álmodozásig juthattok, hanem a megvalósítás is közös ügy lesz. Legyetek mindketten részesei az útnak, egymás kezét fogva gyorsabban és biztosabban haladhattok.

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedd el félelmedet és bizonytalanságodat, egyszerűen hallgass csak a szívedre. Állj ki magadért és a vágyaidért! Lehet olyan vadabb oldalad, melyet párod talán még nem ismer, de igazán izgatóvá tehet és őt is feltüzelheted vele.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokásod szerint védelmezőn óvod kedvesedet. Mi az, amit legjobban szeretsz benne? És mi az, ami kettőtök közös ereje? Erre alapozva érdemes elvetnetek közös magvaitokat, melyekből kisarjadhat közös jövőtök. Így biztosított az egyensúly.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mélyítsd hétvégén kapcsolatodat. Ehhez vannak eszközeid, és a lehetőséget is megtalálhatjátok rá, de neked is jobban meg kell nyílnod hozzá. Nem kell, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Töltődjetek fel, hogy maradjon elég energiatartalékotok a szűkösebb időkre.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Harmonikus és diszharmonikus hatások is érhetnek, így még nehezebb lesz megtalálnod az olyannyira vágyott egyensúlyt. Különösen akkor, ha egy nehéz hét áll mögötted, de ne zúdítsd párodra a stresszt. Ne add fel, gyűjtheted és fel is használhatod a jó energiákat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgass szíved szavára és tedd meg a következő szükséges lépést kapcsolatod erősítéséért. Fellángoló vágyad szenvedélyedet lobbantsa fel, ne pedig mérgedet vagy csípősségedet. Szervezz romantikus estet szerelmeddel!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hallgathatsz a benned lobogó tűzre, különösen, ha úgy érzed, egy kis felfrissülés és átalakulás jót tenne a kapcsolatodnak. Ne hagyd, hogy belső nyugtalanságod feszültséget szítson köztetek, inkább bújjatok össze és álmodozzatok együtt a jövőtökről.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megerősíti kapcsolatotokat, ha sikerül közös jövőképet kialakítani. Engedd magad inspirálni és engedd magad áttüzesíteni. Párod hálás lesz érte, téged pedig nemcsak ellazít és feltölt, de a múltban felhalmozott feszültségeket is segít elengedni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te időd jön el hétvégén, minden tulajdonságod újult erővel áradhat kedvesedre – ügyelj rá, hogy csak a pozitívaknak adj szabad utat. Hiába vagy a topon, sok-sok érzékenység és finomság kell, hogy közös jövőtöket jól tervezzétek és alakítsátok.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne feledd, hogy bátraké a szerencse. Neked is van olyan kalandvágyó részed, ami izgalmas utakra csábíthat. Inspiráld kedvesedet is, hogy tartson veled. Ha pedig összebújva pihenitek ki a hét fáradalmait, nézzetek közös jövőtök felé és álmodjatok.

Exit mobile version