nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem kertelnek, kezdeményeznek

Ezek a csillagjegyek nem kertelnek, kezdeményeznek

Amikor úgy hozza az élet, szívesen és könnyedén kezdeményeznek.

Skorpió

A Skorpió mély érzésű és rettentő szenvedélyes csillagjegy, akár néhány szóval is könnyen elcsábít. Magabiztos, pontosan tudja, mit akar, és kimondani sem fél a vágyait. Nagyon bátran kezdeményez, a csáberejénél semmi sem szexibb. Nem csoda, hogy mindenki a lábai előtt hever.

Csillagjegyek, akik kezdeményeznek

Fotó: Unsplash

Nyilas 

A Nyilas a változások híve. Neki mindennap új felfedezésre és új élményekre van szüksége. Minden új kalandozásként él meg, természetéből adódóan nyitott, és szívesen kipróbál bármit.  Ez az, ami élteti, ami élettel tölti meg. Tudja, hogy stílusa lehengerlő, nem véletlenül kezdeményez annyira bátran. A magabiztossága pedig meghozza a gyümölcsét.

Oroszlán 

Az Oroszlán melegszívű csillagjegy, aki nagyon szívesen vállalja a vezető szerepét a hálószobában is. Neki sem okoz gondot a kezdeményezés, bátran kimondja, amit szeretne. Azzal viszont számolni kell, az egója roppant nagy, ezért nagyon sokat kell őt dicsérni, ellenkező esetben nagyon hamar lankad a figyelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top