Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyen levadásznak

Ezek a csillagjegyek nem sokáig hezitálnak, ha valamit akarnak, meg is szerzik maguknak. S ha bejössz náluk, arcátlanul levadásznak. Nyitottak, kezdeményezőek, ellenállhatatlanok. A párod köztük van? A horoszkópból megtudhatod.

Néhány csillagjegy sokkal bátortalanabb annál, hogy megtegye az első lépést az ismerkedés során, még akkor is, ha nagyon is bejössz neki. Másoknak ez csöppet sem jelent akadályt, mert duzzadnak az önbizalomtól, szívesen kezdeményeznek, nem mellesleg imádnak flörtölni, s pontosan tudják, úgy is elérik a céljukat. Nos, ha nem vigyázol, ők könnyedén levadásznak téged, mert nem könnyű ellenállni magabiztos fellépésüknek, lehengerlő stílusuknak. A horoszkóp szerint a következő csillagjegyek kétségtelenül a legmagabiztosabbak, a legnyitottabbak, s a legbátrabbak az ismerkedés, az első randik, a párkapcsolat során…

Az Oroszlán imád vadászni

Az Oroszlán nagyon könnyedén és nagyon szívesen vonja magára mások figyelmét, s nemcsak azért, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Nagyon ügyesen flörtöl, s bizony nem könnyű ellenállni a kisugárzásának sem. Imád szerepelni, s nagyon gyakran érzi úgy, mintha színpadon állna, s minden tekintet rá szegeződne. Meg is tesz mindent, hogy a középpont lehessen.Az is biztos, ha bejössz nála, szívesen kezdeményez és teszi meg az első lépést.

Ezek a csillagjegyek nagyon szívesen kezdeményeznek

Ezek a csillagjegyek nagyon szívesen kezdeményeznek (fotó: Getty)

A Kos a legkezdeményezőbb csillagjegy

A Kos semmitől sem fél. Bátran kezdeményez, s imád “vadászni”, s minél nagyobb a kihívás, annál izgalmasabb. Könnyed, spontán és sosem tétovázik, ha kell neki valami, addig nem nyugszik, amíg meg nem szerzi. Szívesen kezdeményez és teszi meg az első lépést, csöppet sem szégyellős típus, ő biztosan nem bújik meg a háttérben. Szereti, ha ráirányul a figyelem, az újdonságok, a változások éltetik. Nem bánja, ha mindig történik valami izgalmas. Lehengerlő stílusának kicsit sem könnyű ellenállni.

Az Ikrek úgy flörtöl, ahogy senki

Az Ikrek pillanatok alatt az ujja köré csavar. Elképesztően tud flörtölni, vicces, szórakoztató, egyszerűen magával ragadó. S nagyon is tudja magáról, mennyire megnyerő a stílusa. Kifogyhatatlan a témákból, bármihez hozzá tud szólni, s mivel mindig akad mondandója, a randik sosem unalmasak mellette. Szívesen teszi meg az első lépést, nem ijed meg, ha kezdeményeznie kell, s mindig tudja, mit mondjon ahhoz, hogy könnyedén levegyen a lábadról…

Ez is érdekelhet Ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű ellenállni Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top