nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik szívesen kezdeményeznek

3 csillagjegy, akik szívesen kezdeményeznek

Ha úgy hozza az élet, szívesen és könnyedén kezdeményeznek.

Kos 

Impulzív és szenvedélyes természete miatt a Kos gyakran és azonnal jelzi, ha megkívánja partnerét, vagy valaki felcsillantja előtte a lehetőséget. Ha társaságban van és szingli, akkor is félreérthetetlen módon küldj jelzéseket annak, akit kiszemelt magának. Mindegy, hogy éppen hol és milyen szituációban van, nála a vágy az elsődleges.

Csillagjegyek, akik nem félnek kezdeményezni

Fotó: Unsplash

Skorpió

A Skorpió erőteljes, mély érzésű és elképesztően szenvedélyes csillagjegy, akár néhány szóval is könnyen elcsábít. Magabiztos, pontosan tudja, mit akar, és kimondani sem fél a vágyait. Nagyon bátran kezdeményez, a csábereje pedig nagyon vonzó.

Nyilas 

A Nyilas a változások, a szabadság híve. Neki mindennap új felfedezésre és új élményekre van szüksége. Minden új szexuális élményt valódi kalandozásként él meg, természetéből adódóan nyitott, és szívesen kipróbál bármit. Magabiztos, tisztában van az értékeivel, stílusa lehengerlő, nem véletlenül kezdeményez oly bátran.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top