nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem félnek megtenni az első lépést

Csillagjegyek, akik nem félnek megtenni az első lépést

Ők azok a csillagjegyek, akiknek nem okoz gondot megtenni az első lépést.

Kos 

Impulzív és szenvedélyes természete miatt a Kos gyakran és azonnal jelzi, ha megkívánja partnerét, vagy valaki felcsillantja előtte a lehetőséget. Mindegy, hogy éppen hol és milyen szituációban van, nála a vágy az elsődleges. Nem érez félelmet akkor sem, amikor a hálószobán kívül lép akcióba.

Csillagjegyek, akik nagyon kezdeményezőek

Fotó: Getty Images

Oroszlán 

Az Oroszlán melegszívű és szeretetteljes csillagjegy, aki nagyon szívesen vállalja a vezető szerepét a kapcsolataiban is. Neki sem okoz gondot a kezdeményezés, bátran kimondja, amit szeretne. Azzal viszont érdemes számolni, az egója roppant nagy. Ezt vagy elfogadod, vagy pedig menekülőre fogod.

Skorpió

A Skorpió erőteljes, szenvedélyes csillagjegy, akár néhány szóval is könnyen elcsábít. Magabiztos, pontosan tudja, mit akar, és kimondani sem fél a vágyait. Nagyon bátran kezdeményez, de nyomulása néha elég zavarba ejtő tud lenni.

Nyilas 

A Nyilas a változások híve. Neki mindennap új felfedezésre és új élményekre van szüksége, szívesen kipróbál bármit. Tudja, hogy stílusa lehengerlő, nem véletlenül kezdeményez annyira bátran. Ellenben ez a kezdeményezés sokszor a másik felet nagyon lenyomja, a másik fél könnyedén érezheti úgy, hogy valamit rá akarnak erőszakolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top