nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy törődést vár a párjától

Ez a 3 csillagjegy törődést vár a párjától

Ezek a csillagjegyek törődésre, érzelmekre, figyelemre vágynak a párjuktól.

Rák

A Rák az egyik, aki párkapcsolatában mindennél több figyelemre vágyik. Érzékeny csillagjegy, akinek szüksége van az érzelmi biztonságra. Nagyon fontos számára a szóbeli visszajelzés és megerősítés, ezért mondd el neki, minél gyakrabban, mennyire fontos és mennyire szereted őt. Cserébe mindig gondolni fog rád, és gondoskodik rólad. Ha megadod neki ezt a törődést, mindig kiegyensúlyozott lesz.

Csillagjegyek, akik törődésre vágynak

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán minél több bókot kap, annál boldogabb. Nem szeret egyedül lenni, imádja a társaságot, ha ő van a középpontban, amit mindenkor ki is használ, hiszen ez a lételeme. Különlegesnek kell éreznie magát, hogy teljes mértékben elégedett legyen a párkapcsolatban és melletted, de a figyelmet viszonozni is fogja.

Mérleg

Nem meglepő, hogy a Mérleg számára az egyensúlynál, a harmóniánál semmi sem fontosabb a párkapcsolatban. Boldogságához ugyanannyi erőfeszítést vár el tőled, mint amennyit ő is beletesz. Számára a kommunikáció elengedhetetlen, ami nem jelenti ugyan, hogy minden pillanatban rá kell figyelni, de szereti az érzést, hogy társa van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top