nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik élnek-halnak egy kis törődésért

Csillagjegyek, akik élnek-halnak egy kis törődésért

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon igénylik a törődést és a szeretetet.

Rák

A Rákok alapvető igénye a babusgatás, melyet legalább annyira szeretnek adni, mint kapni. A hozzájuk közel álló emberekkel még beszélgetni is jobban szeretnek úgy, ha közben fizikailag is érintkezhetnek velük. Ilyenkor érzik magukat a legnyitottabbnak, ugyanakkor a legsebezhetőbbnek is. Éppen ezért a jegy szülöttei számára a kényeztetés, becézgetés, simogatás olyasmi, amit nyilvánosan nem szeretnek csinálni.

Törődés és a csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Halak

A Halaknak olyan nagy szükségük van a babusgatásra, hogy ha épp nincs kihez bújniuk, akkor is gyakran odaképzelnek maguk mellé valakit. Bár nagyon nehezen nyílnak meg mások előtt, azonban akit a bizalmukba fogadnak, azzal szeretnek fizikailag is minél többet intim közelségben lenni. Számukra ez biztonságérzetet és egyben megerősítést is nyújt. 

Oroszlán

Az Oroszlán számára a vonzalom, illetve az összetartozás fontos kifejezési módja a babusgatás: a gyengéd érintések, simogatások, puszik, csókok. Akkor érzik csak igazán, hogy szeretik őket, ha ezeket folyamatosan megkapják a partnerüktől, illetve persze viszonozhatják is.  Ők azok, akik akár a nyílt utcán, idegen emberek szeme láttára is előszeretettel ölelkeznek vagy csókolóznak a párjukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top