Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legédesebb

Mégis milyenek a legédesebbnek mondott csillagjegyek? Nos, sok egyéb mellett nagyon kedvesek, figyelmesek, jóakaratúak, nem mellesleg rendkívül gondoskodók és segítőkészek. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek pontosan ilyenek. Vajon te is közéjük tartozol? Kiderül.

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül édesek a körülöttük élőkkel. Biztosan akadnak, akik inkább bosszantónak érzik a viselkedésüket, pedig az, hogy valaki édes, mégiscsak nagyon jó tulajdonság. Ha úgy bánsz másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak, ha előbb azon gondolkodsz, mi a jó a másiknak, akkor szinte biztosan megtalálható benned az édes jellemvonás. Az alábbi csillagjegyekben egészen biztosan ott van:

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak igazán édes, mert átgondolt, gondoskodó és empatikus. Nagyszerűen képes figyelni, és mivel elég intuitív, ösztönösen tudja, mire van szüksége a többieknek. Nagyvonalúan megbocsát mindenkinek, és hajlandó második esélyt adni. Sok kell ahhoz, hogy lemondjon valakiről, aki igazán fontos a számára. Amúgy meg mindig ott lesz veled, és segít, amikor csak szükségét érzed.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg legédesebb tulajdonsága nagylelkűségében és odaadásában érhető tetten. Ha egy barátja autója lerobban, azonnal ott terem, és segít az elvontatásban. Ha valakinek pénzre van szüksége a szerettei közül, gondolkodás nélkül kisegíti. Ha esni kezd, odaadja a kabátját, mert úgy gondolja, a másiknak nagyobb szüksége lehet rá. Szívesen adományoz, jótékonykodik, vagy önkéntes feladatokat vállal, különösen, ha az valamelyik szerettéhez kapcsolódik. Ugye, mennyire édes és cuki csillagjegy?

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas olyan értelemben édes, hogy pontosan tudja, mit mondjon, hogy jobb kedvre derítse a többieket. Nem gondolja, hogy mások sikere elvenne a sajátjából, így amikor nagyobb sikert arat nála valaki, ő az első, aki teljes szívvel gratulál. Ő mindenkor megdicsérni a többiek külsejét, a megjelenésüket, de ismeri az egészséges mértéket is, így sosem esik a hízelgés csapdájába. Mindenkor tudja, mit és hogyan mondjon, fejezzen ki, ezért is annyira kedves és édes típus.

A Bak (december 22. – január 19.)

Mindig a Bak az első, aki felajánlja a segítségét, vagy átvesz egy olyan feladatot, amely terhet jelent a másiknak. Nagyon gondos, kedves és türelmes. Sosem rohanja le a többieket a saját érdekében, hagyja, hogy mindenki a saját tempójában haladjon, bátorítja, támogatja őket. Ő mindig készen áll arra, hogy bárkinek segítsen, amiért a legtöbbször semmit sem kér cserébe. Ezért olyan édes, ezért olyan szerethető csillagjegy.

Your Tango kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top