Ezek a csillagjegyek szeretnek dicsérni

nlc | 2024. Január 19.
Bókolnak és dicsérnek, amit valóban őszintén tesznek.

Rák

A Rák mélyen és erőteljesen érez. Nagyon tud szeretni, és aki igazán közel kerül a szívéhez, neki megengedi, hogy lebontsa szívéről a védelemként húzott falakat. Szerelmének gyakran kifejezi a háláját, és azt is megosztja vele, mennyire nagyszerűnek tartja őt, mennyire fontos a számára. Ráadásul rendkívül kreatív csillagjegy is, ezért különleges és igazán elmés megoldásokkal adja a párja tudtára, hogyan érez iránta.

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg egész életében az egyensúlyra, a szilárdságra törekszik. A harmóniára leginkább akkor talál rá, amikor szerelmes, és az érzései viszonzásra találnak. Ő is a szavak embere, szívesen használ pozitív megerősítéseket. A saját lelkét is örömmel tölti el, amikor bókolhat, dicsérheti a párját. És ő nagyon szívesen szórja a dicséreteket, így erősítve a saját és a szerelme önbizalmát.

Ikrek

Az Ikrek számára a kommunikáció mindennél fontosabb. Imád beszélgetni, rendkívül könnyedén ismerkedik, ő az, aki bárkivel képes szóba elegyedni, és mindenkihez akad is néhány kedves  szava. Nem fél kimondani, ami éppen a fejében jár, és amikor igazán szerelmes, az érzéseiről is szívesen beszél. Párját mindenkinél szebbnek, okosabbnak látja, amit rendre bókokban el is mond neki.

Exit mobile version