nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig dicsérnek

Ezek a csillagjegyek mindig dicsérnek

Őszintén és tisztán fejezik ki a gondolataikat, az érzéseiket.

Mérleg

A Mérleg az a típusú csillagjegy, aki szerint a pozitív megerősítés épít és motivál a legjobban. Ezért ő tudatosan és igencsak csínján bánik a negatív kritikával, és persze tudatosan keresi mindenben és mindenkiben a jót. Persze ő is nagyon erősen vágyik a pozitív megerősítésekre, és akkor a legboldogabb, amikor párja megérti a szeretetnyelvét, és elhalmozza őt szebbnél szebb bókokkal.

Csillagjegyek és a dicséret

Fotó: Getty Images/Hinterhaus Productions

Kos

A Kosról nehéz elhinni, hogy szomjazza a pozitív megerősítést, az elismerő szavakat, hiszen mindig bátornak, magabiztosnak tűnik, de még ő is erősen igényli a visszajelzéseket. Számára a flört egyenlő a dicséretekkel, a hiúsága legyezgetésével, ezért ő pontosan ugyanígy mutatja ki vonzalmát és persze a szeretetét a leendő vagy már meglévő párjának. 

Oroszlán

Az Oroszlán önmagába vetett hite minden más csillagjegynél erősebb, ennek ellenére imádja az elismerő szavakat, rendkívül fontos számára, hogy a külvilág szavakkal is méltányolja a teljesítményét. Nagyon őszinte és egyenes jellem, ezért szeretetnyelvében ő csak akkor osztogatja az elismerő szavakat, amikor valóban szívből gondolja, amit mond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top