Horoszkóp

Ezt akarja hallani tőled a párod a horoszkóp szerint

Mert ez a mondat zene füleinek. Nos, mi az, amivel a legegyszerűbben leveheted párodat a lábáról? Milyen mondatot szeretne hallani tőled a leginkább? A horoszkóp felfedi a titkokat. Kihagyhatatlan információk következnek.

Ez a mondat zene a szerelmed füleinek. Ebben a mondatban minden benne van, az egész személyisége. Ha elmondod neki ezt a bűvös mondatot – anélkül, hogy rávezetett volna –, az egyet jelent: kiválóan ismered őt. S mi lenne ez a mondat? Vess egy pillantást a párod csillagjegyére, s minden kiderül. És vajon téged milyen mondattal csavarhat az ujja köré a szerelmed?

1. Kos

„Azt hiszen, igazad van.”
Semmi máshoz nem hasonlítható érzés a Kos férfi számára, ha azt tapasztalja, figyelembe veszed a véleményét. Tisztában van értékeivel, s olyan társsal találja meg a hangot igazán, aki csodálja. Ha tudtára adod, mennyire logikusan gondolkodik, avagy milyen könnyen megoldja a problémákat, úgy szeret téged, mint addig senki mást.

2. Bika

„Rád van a legnagyobb szükségem.”
Ha Bika jegyű a párod, készülj fel, hogy mindent az ellenőrzése alatt szeretne tudni. Ha rá hagyod, hogy fontosabb kérdésekben döntsön, imádni fog ezért, s őszintén elismeri, milyen sokat is jelent ez neki. Jó hír, hogy ismeri a korlátokat, a határokat, s olyan dolgokba nem kíván bevonni, amiről tudja, hogy kényelmetlenül érintenének téged.

3. Ikrek

„Próbáljunk ki valami újat!”
Az Ikrek férfi kezdeményező típus, s azt szeretné, ha te is hasonlóan cselekednél. Ha jó humorérzéked van, s nem riasztanak az újdonságok, könnyedén leveszed őt a lábáról. Ő ugyanis nagyon kedveli, és nagyon ragaszkodik a hozzá hasonlóan életvidám és nyitott emberekhez.

Ezzel a mondattal bármit elérhetsz a párodnál (iStcok)

4. Rák

„Olyan közel szeretnék hozzád lenni, amennyire csak lehet.”
A Rák férfi érzelmes és érzékeny típus, akinek olyan társra van szüksége, aki megérti őt. Ha tudatosítod benne, milyen szorosan mellette szeretnél lenni, akkor ő sem enged el téged, s minden megtesz érted. Ha képes vagy csak neki szentelni az életedet, s szerelmi fészket alkotni vele, ő a te embered.

5. Oroszlán

„Te vagy a legjobb ember, akivel valaha találkoztam!”
Aligha meglepő számodra, ha a dzsungel királya valami hasonló jellegű kijelentést vár tőled. Oroszlán jegyű párodnak tudnia kell, hogy ő az egyetlen az életedben, akire mindig számíthatsz, akire szükséged van, aki elismeri a tökéletességét, mert szerinte a párkapcsolatotok is csak így lehet tökéletes.

6. Szűz

„Bámulatos vagy az ágyban!”
A Szűz férfinek nagyon is ínyére van, ha tudatod vele mennyire nagyszerű vele az ágyban. Mindez büszkeséggel tölti el. S hidd el, ha közlöd vele, hogy valamiben igazán tehetségesnek látod, szárnyakat kap, s olyan téren is felülmúlja magát, ami korábban nem volt az erőssége.

Zene füleinek. Vajon mire vágyik a párod? (iStock)

7. Mérleg

„Itt vagyok érted.”
Ha gyakran elmondod a Mérleg férfinek, hogy te mindig ott vagy mellette, támogatod őt mindenben, szinte szó szerint elolvad a gyönyörűségtől. Ő ugyanis imádja, hogy ilyen csodás társsal kötheti össze az életét, és mindent meg is tesz, hogy boldognak lásson téged, hogy a kapcsolatotok igazán sikeres lehessen.

8. Skorpió

„A legjobbat hozod ki belőlem!”
A Skorpió férfi olyan partnerre vágyik, aki tud vigyázni magára, soha nem adja fel, s harcol azért, hogy elérje a céljait. Épp mint ő maga is teszi. Éppen ezért, ha forrón átöleled őt, és elmondod neki, hogy nélküle talán kevesebb lennél, hiszen ő a legjobbat hozza ki belőled, örömmámorban úszik, és még jobban ragaszkodik majd hozzád.

9. Nyilas

„Menj csak szórakozni a barátaiddal!”
Ha megbízol Nyilas párodban, és elmondod neki, minden rendben van azzal, ha kiruccan időnként a barátaival, miközben te egyedül töltöd az időt otthon, el lesz ragadtatva. Imádni fog, s mindenkinek eldicsekszik, milyen klassz párja van. Neki éreznie kell, hogy párkapcsolatában is önállóan mozoghat és lélegezhet. Így lesz egyre ragaszkodóbb.

Mondd el már ma ezt a mondat a párodnak (iStock)

10. Bak

„Csináljunk valami szórakoztatót!”
Ha minél többször mondod Bak párodnak, hogy te készen állsz bármilyen kalandos, szórakoztató tevékenységre, programra, a szeme felragyog, és a szerelme is megsokszorozódik irántad. Innentől senki másra nem vágyik majd, csak rád. Úgy érzi, megütötte veled a főnyereményt.

11. Vízöntő

„Teljesen a tiéd vagyok!”
Annak ellenére, hogy Vízöntő párod önálló és független személyiség, imádni fog egy ilyen mondatért. Ez a legfontosabb, amit csak mondhatsz neki, hiszen így tisztában lesz, hogy mindig számíthat rád, s te pedig csak érte rajongsz. A túlzott ragaszkodást, az elvárásokat nem kedveli, de épp ez a kulcs, hogy a kapcsolat a következő szintre léphessen.

12. Halak

„Hiszek benned!”
Ha valóban és mélyen hiszel Halak jegyű párodban, és abban, hogy képes bármilyen feladatot megcsinálni, minden kívánságodat lesni fogja. Az elköteleződés mellett neki ugyanis arra van szüksége, hogy támogassák, és bízzanak benne, s cserébe a hűségére mindig számíthatsz.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top