Ilyen fordulatokat hoz a Merkúr a kapcsolataidba a következő hetekben

Bagaméri Viki | 2024. Április 16.
A kapcsolatok bolygójának is nevezett Merkúr a Kos jegyében jár, ami az előttünk álló hetekben igencsak érezteti a hatását. Mutatjuk jegyenként, kire mi vár!

A Halak jegyben töltött rövidebb időszak után a Merkúr átlépett a dinamikus Kos jegyébe. Ez felrázza és elkerülhetetlenül mozgalmasabbá teszi a kapcsolataidat, legyen szó barátságról, szerelemről, családról vagy munkáról. A hatást egészen május 17-ig érezheted!

Amíg a Merkúr a Halak jegyében állomásozott, nyugodtabban teltek a napok, de sokan figyelhették meg azt, hogy kissé ködösebbek, megfoghatatlanabbak voltak a kapcsolódások. A Kos jegyében töltött idő alatt ez elképzelhetetlen lesz.

Merkúr a Kosban: elég a ködösítésből!

A határozott Kos jegyében vendégeskedő Merkúr mindenkit arra ösztönöz, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, elhatározza magát a jövőt illetően és véget vessen a halogatásnak. Csavar a történetben, hogy április első napjaiban a Merkúr hátráló, azaz retrográd mozgásba kezdett, és egészen április 25-ig nem is változtat irányt.

Akkortól újra előre halad majd, és egészen május 17-ig élvezi a Kos jegy vendégszeretetét. Azután átlép a stabilitásra törekvő Bikába, ami szintén érdekes fordulatokat tartogat majd. De ne szaladjunk ennyire előre. Nézzük, hogyan keveri a kártyákat a kapcsolatokat és a kommunikásciót jelképező Merkúr az egyes csillagjegyek számára!

space (11)
space (10)
space (9)
space (8)
space (7)
space (6)
space (5)
space (4)
space (3)
space (2)
space (1)
space

Nyitókép: Getty Images – Adastra

Exit mobile version