nlc.hu
Horoszkóp

A retrográd Merkúrt legrosszabban viselő csillagjegyek

Ezt a 3 csillagjegyet érinti a legrosszabbul a Merkúr retrográd

Ha a listán szerepel a te csillagjegyed is, ez az időszak nem véletlenül érződik olyan nehéznek.

Mindenki tudja, akit kicsit is érdekel az asztrológia, hogy a Merkúr retrográd úgy nagyjából a legrosszabb dolog, ami történhet velünk. De mégis miért? Mi történik pontosan ilyenkor? Csillagászatilag a bolygó ebben az időszakban úgy néz ki, mintha kvázi visszafelé haladna az égbolton. Az asztrológiában pedig a Merkúr uralja a kommunikáció, utazás, technológia területeit, így  az élet legfontosabb területeit bolygatja meg az ha retrográdba kerül. Az újabb hullámvasút augusztus 23-án kezdődött és egészen szeptember 14-éig fog tartani. Néhány csillagjegyet pedig rosszabbul érint ez az időszak, mint másokat – mutatjuk, kik ők.

Szűz

Sajnos Szűz jegyűként te fogod a legjobban megérezni a retrográdban lévő Merkúr hatásait. Egyrészt azért, mert éppen a te csillagjegyedben történik ez a jelenség. Másrészt pedig azért, mert az ilyenkor gyakori, idegesítő félbeszakítások, az egymás mellett elbeszélés őrülete nem igazán fekszik jól a perfekcionista énednek. Úgyhogy a szomorú helyzet az, hogy a stresszfaktor egyre csak nőni fog ebben az időszakban. Próbálj meg kikapcsolni, most minden eddiginél fontosabb lesz az, hogy tudj lazítani.

Merkúr retrográd

Fotó: Maria Korneeva/Getty Images

Ikrek

Miután az Ikrek csillagjegyet a kommunikációval szokták összefüggésbe hozni, a Merkúr retrográd mindig rosszul érint. De most nemcsak arról lesz szó, hogy nem küldi el a Messenger az üzeneted, vagy nem találsz meg egy fontos e-mailt. A magánéletedben is komoly fejfájást okozhat ez az időszak. Gondolunk itt most mindenre és bármire: lehet, hogy összeszólalkozol majd a lakótársaddal, pároddal, kollégáddal, de az is előfordulhat, hogy elfelejtesz befizetni egy számlát. 

Nyilas

A Merkúr retrográd sosem könnyíti meg az utazást, valami mindig beüt ilyenkor. Ez pedig igencsak rossz hír neked kalandvágyó Nyilasként. Mert pont oda fognak ütni a csillagok, ahol a legjobban fáj: a felfedezésre és utazásra szomjazó énedbe. Reméljük, nem terveztél nagy kiruccanásokat erre az időszakra…Bár végül is kit akarunk becsapni, tudjuk, hogy csak ilyen tervek cikáznak a fejedben.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top