nlc.hu
Horoszkóp
Így hat a Merkúr a kapcsolataidra májusban

Ilyen fordulatokat hoz a Merkúr a kapcsolataidba a következő hetekben

A kapcsolatok bolygójának is nevezett Merkúr a Kos jegyében jár, ami az előttünk álló hetekben igencsak érezteti a hatását. Mutatjuk jegyenként, kire mi vár!

A Halak jegyben töltött rövidebb időszak után a Merkúr átlépett a dinamikus Kos jegyébe. Ez felrázza és elkerülhetetlenül mozgalmasabbá teszi a kapcsolataidat, legyen szó barátságról, szerelemről, családról vagy munkáról. A hatást egészen május 17-ig érezheted!

merkúr bolygó a csillagjegyekkel

Amíg a Merkúr a Halak jegyében állomásozott, nyugodtabban teltek a napok, de sokan figyelhették meg azt, hogy kissé ködösebbek, megfoghatatlanabbak voltak a kapcsolódások. A Kos jegyében töltött idő alatt ez elképzelhetetlen lesz.

Merkúr a Kosban: elég a ködösítésből!

A határozott Kos jegyében vendégeskedő Merkúr mindenkit arra ösztönöz, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, elhatározza magát a jövőt illetően és véget vessen a halogatásnak. Csavar a történetben, hogy április első napjaiban a Merkúr hátráló, azaz retrográd mozgásba kezdett, és egészen április 25-ig nem is változtat irányt.

Akkortól újra előre halad majd, és egészen május 17-ig élvezi a Kos jegy vendégszeretetét. Azután átlép a stabilitásra törekvő Bikába, ami szintén érdekes fordulatokat tartogat majd. De ne szaladjunk ennyire előre. Nézzük, hogyan keveri a kártyákat a kapcsolatokat és a kommunikásciót jelképező Merkúr az egyes csillagjegyek számára!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – Adastra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top