nlc.hu
Életmód

Asztrológia alapján élő nő

Ez a nő csak asztrológiai előrejelzések szerint dönt az életében

Épp ezért bizonyos csillagjegyű férfiakkal biztosan nem fog randevúzni.

Luna Atoms 32 éves, Derbyshire-ben él és minden döntése előtt az asztrológiát hívja segítségül. Állítja, ez az életmód segít neki elkerülni a rossz kapcsolatokat. Bizonyos csillagjegyű férfiakkal ugyanis el sem megy randevúzni.

Ülő emberek a Hold előtt

A Hold állapota is fontos számára (fotó: Pixabay)

Ha látok valakit a Merkúr retrográd idején, azonnal véget vetek a dolgoknak, mivel tudom, hogy ez nem a megfelelő alkalom valami új elkezdésére. Ez azért van, mert a Merkúr retrográd idején azt mondják, hogy a kommunikációs félreértések növekedésére számíts, és én nem akarom ezt tapasztalni” – mondja a Metro-nak Luna, aki Ikrek csillagjegyű pasival például soha nem akar összejönni.

De nem csak a randizásra használja az asztrológiát. Nem utazik és nem vásárol új technikai eszközt, ha nem jól állnak a csillagok. Luna a holdfogyatkozást is komolyan veszi, múlt hónapban képes volt lezárni egy barátságot, illetve kipucolni az ismerőseit a közösségi oldalain, mert úgy álltak a csillagok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top