Életmód

7 csillagjegypár, amiből tökéletes párkapcsolat lehet

Te is köztük vagy?

Nem muszáj hinni benne, de az asztrológusok szerint vannak olyan csillagjegyek, amelyek jobban, és vannak, amelyek kevésbé összeillőek. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy kevésbé összeillő csillagjegypárból ne lehetne örökké tartó kapcsolat, csupán azt, hogy vannak párosítások, amelyekkel ez könnyebben megvalósítható.

Az alábbiakban 7 ilyen párosítást mutatunk be nektek!

Unsplash

1. Kos és Ikrek

Ahogyan tűz nem éghet levegő nélkül, úgy a Kos és az Ikrek is tökéletesen kiegészítik egymást. Fizikai szinten és szellemileg is sok a közös bennük, minden nehézséget meg tudnak oldani együtt, és ha egyszer egymásra találnak, nagy valószínűséggel többé nem eresztik egymást. 

2. Nyilas és Oroszlán

Bizony, két tűzjegyű ember is képes a tökéletes párkapcsolatra. Sőt! Bár gyakori a versengés köztük, ez a fajta rivalizálás inkább játékos, ami csak erősíti a kapcsolatot. Könnyen megtalálják a közös hangot, és nem csak a szerelemben.

3. Kos és Mérleg

A tökéletes csapatjátékosok. A Mérleg felszabadítja a nőies energiákat, a Kos pedig a Mars férfias védnöksége alatt áll. Ebben a párkapcsolatban a felek érdeklődése sohasem szűnik meg a másik iránt. A szerelmet és az anyagi jólétet tekintve is kiváló párosítás.

 

Unsplash

Tovább is van, olvass még!

(lotusz.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top