Csillagjegyek, akik híresen rossz barátok

nlc | 2024. Július 23.
A következő csillagjegyek nem jeleskednek a barátság műfajában. Olyannyira, hogy nem is tartanak sokáig a baráti kapcsolataik.
Thelma és Louise

Vannak csillagjegyek, akiket ha a barátaidnak mondhatsz, igazán szerencsés lehetsz. Egy életre elköteleződnek a barátságotok mellett, és mindig számíthatsz rájuk. És aztán ott vannak az alábbi csillagjegyek, akik nem valami jók a barátságban… Ne érts félre, hamar jóban lehet velük lenni, és egy ideig-óráig remek társaságot nyújtanak. Csak aztán hajlamosak felszívódni, így az ő barátságuk sosem tartós. Nézd meg, kikre gondolunk!

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy igazi szociális pillangó – mármint abból a szempontól, hogy virágról virágra száll. Simán szóba elegyedik idegenekkel, és nem kell neki öt perc sem, hogy máris bekövessen az Instagramon. Azonnal a legjobb barátod lesz. Csakhogy ez a sok-sok kialakított kapcsolat olyan hamar véget ér, amilyen gyorsan megköttettek. Szinte észbe sem kapsz, és az Ikrek öribarid már egy másik társaság legjobb barátja, amíg őket is le nem cseréli valaki másra.

Fotó: Profimedia

Nyilas

A Nyilas az egyik legmegbízhatatlanabb barát. Sosem lehet rá számítani, mert mindig van valahol. Amikor nem munkahelyet vált, vagy a legújabb szenvedélyének hódol, akkor európai körutat tart, vagy egy távoli kontinens országát fedezi fel. Így az ő barátsága általában csak a helyzet szülte társaság. Annak viszont zseniális: mindig emlékezni fog az együtt töltött fantasztikus időre, de valószínűleg, amint továbbáll, soha többé nem látjátok egymást.

Vízöntő

A Vízöntő intellektuális kapcsolatokat szeret kialakítani, így a munkahelyén vagy az iskolában nagyon könnyen barátkozik. Csakhogy állandóan fejlődik, és újabb elképzelései lesznek a világról, amibe a korábbi cimborái (és az ő világnézetük) már nem férnek bele. Ezért amikor másik karrierbe fog, elköltözik vagy egy új tanfolyamra iratkozik be, új barátokat is keres. Ezekre az időszakokra a Vízöntő a legközelebbi barátod lesz… Utána azonban felszívódik, mintha soha nem is ismertétek volna egymást.

via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version