nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a legszebb csillagjegyek

Ezekben a csillagjegyekben születnek a legszebb és legvonzóbb emberek

Az, hogy a bolygók hol és hogy álltak születésed pillanatában, nemcsak a személyiségedre, de a szépségedre is hatással lehetnek. Mutatjuk, kik örülhetnek!
Gonosz mostoha a Hófehérkéből

Semmi kétség nem fér hozzá, minden csillagjegynek megvan a maga különlegessége és szépsége, ezért az alábbi listát felesleges véresen komolyan venni. Bizonyos bolygók, mint például a szerelmet és a szépséget szimbolizáló Vénusz hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy-egy jegy szülöttje kiemelkedjen a tömegből megjelenésének és erőteljes kisugárzásának köszönhetően.

Akik szépségre termettek

A szépség persze relatív fogalom, és az esetek többségében nem is jelent egyet a tökéletességgel. Ahhoz, hogy valakin megakadjon a szemed, a jó megjelenésen túl fontos az is, milyen érzéseket vált ki belőled – vagyis a külsőn túl rendelkezik-e belső szépséggel is.

A jó ízlés, a belülről fakadó elegancia és a kedvesség is sokat nyom a latban, ezért a szép arc és a jó alak önmagában szinte sosem elég ahhoz, hogy valakit vonzónak tartsanak. Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, amelyek az esetek többségében az itt felsoroltak közül minddel rendelkeznek. És ebből adódóan könnyen lenyűgözik a környezetükben élőket.

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top