nlc.hu
Horoszkóp

A legszebb csillagjegyek

Ők a legszebb csillagjegyek – köztük vagy?

A természetes, belülről jövő szépség a legvonzóbb, a következő csillagjegyeknek pedig épp ebből jutott jó sok, amitől ők számítanak a legszebb csillagjegyeknek.

Lehet fokozni a szépséget a külső jegyek erősítésével, kiemelésével, de az igazi szépség belülről fakad. A következő csillagjegyek nem azért a legszebbek, mert tökéletes lenne az orruk vagy az alakjuk, hanem mert rendkívül vonzó tulajdonságokkal rendelkeznek.

Skorpió, a rejtélyes

A Skorpiók egyik különleges ismertetőjele az, hogy olyan rejtélyesek és intenzívek, hogy biztos lehetsz benne, hogy fenekestül felfordítják az életedet, ha szoros kapcsolatba kerülsz velük. Van bennük valami misztikum, ami vonzza az embereket, a belőlük áradó szenvedély ellenállhatatlanná teszi őket. Lehengerlő stílusukkal a környezetüket teljesen leveszik a lábáról, és szókimondásukkal hamar belopják magukat a szívünkbe.

Mérleg, az érzékeny

A Mérlegre jellemző, hogy békére és egyensúlyra törekszik, ami abszolút vonzóvá teszi. Ez a csillagjegy rendkívül érzékeny és diplomatikus, mindig odafigyel mások érzéseire és sosem bántana meg senkit szándékosan. Mindene a harmónia, ami a megjelenésében és a természetében is tükröződik. Egy Mérleg mindig ott lesz, ha szükséged van segítségre vagy támogatásra, de bármikor számíthatsz rá akkor is, ha csupán éjszakába nyúlóan filozofálni szeretnél. Ezek a tulajdonságok pedig gyönyörűvé teszik ezt a csillagjegyet.

Ők a legszebb csillagjegyek

A legszebb csillagjegyek (Kép: Unsplash)

Bika, a sikeres

Van annál vonzóbb – legyen szó férfiről vagy nőről –, ha valaki pontosan tudja, hogyan kell sikeresen elvégezni a dolgokat? A Bika pont az a fajta ember, aki megy előre céltudatosan, mindig tudja, mi a jó döntés és a makacssága, kitartása olyan sikereket hoz neki, hogy bármilyen területen remek vezető válik belőle. A Bikák ráadásul mindehhez még rendkívül hűségesek és nagylelkűek, akik imádják kényeztetni a szeretteiket.

Kos, a szenvedélyes

A Kos csillagjegy annyira szenvedélyes, impulzív, elszánt és független személyiség, hogy csak imádni lehet. Általában rendkívül elbűvölő és vonzó a Kos, remekül fejezi ki magát és minden társaságban jól megtalálja a helyét. Az intelligenciája és szenvedélye rendkívül vonzóvá teszi bárki számára, a magabiztos kiállásával pedig azt üzeni, hogy nem fél megkeresni azt, ami boldoggá teszi. Márpedig ha valami, akkor ez a tettvágy szépséget sugároz és ellenállhatatlan, az biztos.

Oroszlán, az elbűvölő

Az Oroszlánok egyszerűen sármosak, nincs mit tenni, így születnek. Mivel elbűvölő és nyitott személyiséggel rendelkeznek, ezért nagyon könnyen vonzónak találhatjuk őket. Mindig a középpontban vannak, született sztárok, akik a saját kis színpadukon magukba bolondítják a közönséget. Olykor manipulációra is használják a természetes szépségüket és adottságaikat, de ezt megbocsátjuk nekik, mert olyan sok melegséget sugároznak, hogy szeretünk a fényükben sütkérezni és örömmel adjuk át magunkat a vonzódásnak.

Via

A csillagjegyek és a szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top