nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a szerelembe szerelmesek

A következő négy csillagjegy szülötteinek maga a szerelem érzése gyakran még az érzelem tárgyánál is fontosabb. Ez pedig nem feltétlenül könnyíti meg az életüket...

Ők azok az emberek, akik vagy éppen szerelmesek, vagy nagyon azon vannak, hogy szerelembe essenek. Szinte mindegy is, kivel…  

Kos

A Kosok folyamatosan űzik, hajtják a szerelmet és ezzel együtt a testiséget, azonban amint megszerzik, amit akartak, hamar elunják magukat. Szerelmük tárgya elsősorban ugyanis maga a szerelem, melyet a legszilárdabb meggyőződéssel képesek kivetíteni az aktuális kiszemeltjükre, akibe – átmenetileg legalábbis – minden olyan tulajdonságot belelátnak, melyet ideálisnak és kívánatosnak tartanak, szinte teljesen függetlenül attól, hogy az illető valóban rendelkezik-e ezekkel vagy sem. Abban az esetben sem esnek azonban kétségbe, ha kikosarazzák őket: nem próbálkoznak különösebben kitartóan, inkább új célpontot keresnek maguknak.

Ikrek 

Az Ikrek szülöttei gyorsan és könnyen esnek szerelembe, de az érzelem ugyanilyen gyorsasággal ki is hűl, hogy aztán egy újabb szerelembe esésnek adhassa át a helyét. Nem túl válogatósak, ugyanis sokkal inkább maga a fellángolás az, ami vonzza őket, nem pedig annak tárgya. Kerülik a hosszú távú elköteleződéseket és inkább a rövid, nem túl bonyolult, viszont annál intenzívebb kalandokat keresik, melyeket akkor és ott képesek valóban szerelemként megélni. A láng ellobbanása után azonban hamar túl is teszik magukat a másikon és bizony általában észre sem veszik, hogy ezzel mennyire megbántják.

szerelem szív

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilasok számára rendkívül fontos a szabadság és a függetlenség, ugyanakkor gyakorlatilag folyamatosan szükségük van a szerelem izgalmára is. A forgószélszerű lángolások éltetik őket, ám amint úgy érzik – és ehhez nekik igazán nem kell sok – hogy korlátozni vagy birtokolni akarják őket, azonnal tovább is állnak. Számukra a kapcsolatok elején jellemző, felfokozott állapot az ideális, ez az, amit újra és újra meg akarnak élni. És meg is élnek, leginkább persze újabb és újabb partnerek oldalán.  

Rák

A Rák szülöttei mindig az örök, mindent elsöprő szerelmet keresik, még akkor is, ha ezt saját maguknak sem feltétlenül vallják be. Hatalmas szívük van és alig várják, hogy odaadhassák azt valakinek. Nagyon gyorsan és erősen képesek kötődni, és ezt az érzést bizony igen könnyen összetévesztik a szerelemmel. Emiatt aztán gyakran érik őket csalódások és sérülések is, melyeket igen mélyen élnek meg, ám jellemzően mégsem tanulnak belőlük. A szerelem iránt érzett szerelmük ugyanis mindent felülír. 

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top