Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek titkon hiperérzékenyek

Ezekről a csillagjegyekről nem is sejted, hogy mennyire sérülékenyek. Sosem mutatják, sőt inkább keménynek, határozottnak tűnnek. Pedig a horoszkóp szerint a lelkük hiperérzékeny. Te köztük vagy?

Néhány csillagjegy, mint a Rák, a Halak vagy a Skorpió köztudottan rendkívül érzékeny típus. Másokról ez kevésbé, de legalábbis másként mondható el. A következő csillagjegyekről meg aztán pláne nem feltételezi senki, hogy a lelkében mennyire érzékeny és sérülékeny típus. S hogy miért nem vállalják fel ezt az arcukat? A horoszkóp választ ad a kérdésre.

Az Oroszlán büszkébb, hogy gyengének mutassa magát

A határozott és mindig rendkívül magabiztos Oroszlánról senki sem feltételezi, hogy mennyire érzékeny lélek lakozik benne. S valójában pontosan ezért keresi folyton a figyelmet, az elismerést, és vágyik a dicséretekre. A pozitív visszaigazolás úgy kell neki, mint a falat kenyér. S hogy miért nem mutatja meg ezt az oldalát? Nos, ennél ő sokkal büszkébb, és mivel tökéletesnek hiszi magát, az idilli képbe a gyengeség, a sebezhetőség egyszerűen nem fér bele. Nagyon könnyen és nagyon sok mindenen megbántódik, csak ilyenkor összeszorítja a fogát, és nem mutatja kifelé a fájdalmat, a csalódást.

Ezekről a csillagjegyekről senki sem feltételezi, hogy mennyire érzékenyek

Ezekről a csillagjegyekről senki sem feltételezi, hogy mennyire érzékenyek (fotó: Getty)

A Szűz a lelkében nagyon érzékeny

A Szűz csillagjegyről sem sokan feltételezik, hogy mennyire érzékeny alkat. Ő a gondoskodó, a figyelmes típus, aki mindenben a maximumra törekszik. Nagyon szereti hasznos érezni magát, de ez időnként túl sok lehet a környezetének. S amikor úgy érzi, hogy a többiek nem értékelik kellően az erőfeszítéseit, nagyon megbántódik a lelkében, de persze ezt sosem mondaná senkinek. Folyamatosan agyal, hajlamos sok mindent túlgondolni, és persze mindig saját magát hibáztatja. A konfliktusokat viszont gyűlöli, ezért egyetlen árva szót sem szól, pedig közben azon gyötrődik, hogy nem szeretik őt eléggé a többiek.

A Bak a legvisszafogottabb, a legszívósabb csillagjegy

Ha valaki, a Bak biztosan nem csinál viccet az érzelmekből. Persze ő az, akiről tényleg senki sem feltételezi, hogy mennyire érzékeny. Kemény és kitartó, állhatatosan küzd a céljaiért, sosem futamodik meg, de ugyanakkor mindig hűvös és visszafogott. Sokan épp azt gondolja róla, hogy neki egyáltalán nincsenek érzései. Pedig ő az egyik legsebezhetőbb típus. Semmivel sem lehet jobban megbántani, mint amikor semmibe veszik őt a többiek, vagy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Bármilyen független és önálló, neki is szüksége van a visszaigazolásra, a dicséretekre, az elismerésre. E nélkül ő is csalódott és elkeseredett lesz. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top