Nyuszis tetoválások húsvétra

nlc | 2019. Április 08.
A húsvét sokaknak nem „csak” egy ünnepi alkalom az évben. Vannak, akiket egész életükben elkísér a tavaszi ünnep hangulata és az ezzel járó motívumok. Ha mi sem tudunk szabadulni a húsvétinyuszi-feelingtől, akkor rögtön azután, hogy felkerestünk egy pszichológust, menjünk el tetováltatni.

A tetoválás a mai lét egyik gyakran használt önkifejezési formájává vált. Identitást, hovatartozást, preferenciákat lehet vele kifejezni. A hölgyek körében nagyon kedveltek az apró tetoválások, amiket persze különféle titkos helyekre lehet rakatni, hogy minél inkább szexis legyen.

A tetoválás vonzó

Persze, hogy mindenki magának tetováltat, de azt azért ne felejtsük el, hogy a tetoválás minden esetben kivált valamiféle reakciót a környezetből, és viselőjének ez sem egy elhanyagolható szempont. A férfiak többsége azt hiszi, hogy a nők szemében kívánatosabb egy tetovált férfi, mint egy a nélküli. A felmérések viszont pont az ellenkezőjét mutatják: a nők azért találják kevésbé vonzónak a tetovált testű férfiakat, mert szerintük ez magasabb tesztoszteronszinttel jár, ami egyenlő a megcsalással és az agresszióval.

Azt, hogy a magukra húsvéti nyuszit tetováló férfiak megcsalják-e a párjukat, nem tudjuk, de szerintünk a bennük lakozó agresszió szintje egészen bizonyosan alacsony lehet.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Exit mobile version