Család

Megcsalta a feleségét, borzalmas mellkastetoválással kért bocsánatot

Létezik még a romantika!

Alig egy hete, hogy elbúcsúztattuk az óévet, az interneten máris feltűnt 2019 legőrültebb tetoválása.

Ha nem hiszed, görgess tovább, és nézd meg, min hüledeznek az internetezők! Az áldozat egy amerikai férfi, aki megcsalta a feleségét, majd úgy döntött, jó ötlet lesz ezzel a hatalmas mellkastetkóval bocsánatot kérni az asszonytól.

A tetoválás szövege magyarul a következő:

„Én, Jose L. Torres önszántamból csináltatom ezt a tetoválást 2019. január 2-án, hogy visszanyerjem a feleségem bizalmát, miután annyi fájdalmat és szenvedést okoztam neki a házasságunk során.

Én egy:

– hazug,
– csalfa,
– manipulatív,
– álságos,
– kurvázó,
– becstelen és tiszteletlen ember vagyok.”

Ugye, hogy nincs is szebb bocsánatkérés annál, mint amikor konstans emlékeztetőül rávarratod a mellkasodra, hogy félreléptél egy (?) prostival?

A fotót egyébként maga a büszke tetoválóművész posztolta az Instagram-oldalán, azóta megy a találgatás, hogy vajon a feleség vagy a képen látható szerencsétlen írta-e hozzá a szöveget. Abban persze mindenki egyetért, hogy mindkét opció egyformán gyomorforgató. Ráadásként néhány nyelvhelyességi hiba és elütés is becsúszott, amitől a nyelvtannácik is beindultak.

(UniLad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top