Nincs húsvét sonkatekercs nélkül

nlc szerk | 2019. Április 08.
Egyszerű, mutatós és finom is. Nem véletlen, hogy a sonkatekercsnek bérelt helye van a vendégváró asztalon húsvétkor is.

Hidegtálak állandó szereplője, amit sokféleképpen variálhatunk. Mi most megmutatjuk az alapreceptet, de bátran lehet kísérletezni különféle ízvariációkkal: kerülhet a krémbe reszelt sajt, mustár, tojáskrém vagy mascarpone is, de láttunk már gombás krémmel töltött sonkatekercset is, az is nagyon finomnak tűnt, és a fűszerek is különlegessé tudják tenni a krémet, érdemes próbálgatni őket. Szépen elrendezve a húsvéti asztal dísze lehet a sonkatekercses tál. 

Húsvéti vendégváró sonkatekercs (Fotó: Thinkstock)

Hozzávalók:

A túrót áttörjük, és összekeverjük a majonézes tormával. Habzsákba tesszük, és megtöltjük a feltekert sonkaszeleteket.

Exit mobile version