7 divatbaki, amit az anyukák elkövethetnek

nlc | 2017. Április 15.
Milyen öltözködési hibákat követnek el az édesanyák? Mutatjuk! A stylist javaslataira hallgatva, ezeket a divatbakikat inkább kerüld.

Melyek a leggyakoribb öltözködési hibák, amit az anyukák elkövethetnek? És mi az, amit érdemes inkább elkerülnöd a kifogástalan megjelenés érdekében? A stylist segít kiküszöbölni a leggyakoribb divatbakikat.

1. A tinédzserruhák ideje lejárt

Légy bármilyen jó formában is, a tinédzserdivat a lányodon áll jól, és ne is cserélgessétek egymás holmijait. Még ha a méreteitek esetleg hasonlóak, akkor is másként mutat ugyanaz a holmi az édesanyákon és másként a lányaikon.

2. A túl hivatalos stílus sem áll jól

Édesanyaként jobb elkerülni a túlzottan feltűnő vagy túldíszített holmikat. Ráadásul a magas, zsabós nyakú blúzok nem mondhatók igazán kényelmes viseletnek, már csak emiatt sem érdemes ezt a bakit elkövetned.

3. Már nem áll úgy rajtad, mint régen

Fogadd el a tested olyannak, amilyen édesanyaként épp lehet. Vélhetően már nem állnak rajtad úgy a feszes holmik, mint a terhességed előtt. Nem az a megoldás, hogy leadsz pár kilót (ha muszáj, persze tedd), inkább szeresd a tested, a kisugárzás többet mutat, mint a lesoványított alak.

4. A leggings nem nadrág

Sokan elfelejtik, és ezzel elkövetik az egyik legsúlyosabb divatbakit, hogy a leggingset nadrágként viselik. Holott az olyan, mint egy harisnyanadrág, hosszabb blúzzal, ruhával, szoknyával mutat jól.

5. Kötelező egy fekete darab

Minden nőn szekrényében kell lógnia legalább egyetlen kis fekete ruhának. Számtalan helyre fel tudod venni ezt a klasszikus darabot. Ne idegenkedj tőle, sosem megy ki a divatból.

6. Amikor a tanga kilóg a nadrágból

A másik durva divatbaki, amikor a tanga kilátszik a nadrágból. Az sem jó, ha akkor villan ki az alsóneműd, amikor leülsz. Két dolgot tehetsz, vagy magasabb derekú nadrágot viselsz, vagy csípő fazonú tangát vásárolsz.

7. A V-nyak előnyösebb

A kerek nyakú pólók, pulóverek nem mindenkinek állnak jól, éppen ezért érdemes V-kivágásút vásárolnod, amely a válladat, a nyakadat is kiemeli és jóval nőiesebb a kerek kivágásnál.

További divatbaki-cikkek az NLC-n:

Forrás: The Stir

Exit mobile version