A MET-gálán idén az villantott, akitől a legkevésbé számítottunk rá

Megyeri Nikolett | 2017. Május 02.
Madonna és Kim Kardashian alig mutattak magukból valamit, Celine Dion viszont alsóneműig felsliccelt ruhában érkezett az idei MET-gálára. És még sokkal furcsább dolgok is előfordultak a vörös szőnyegen. Ruhamustra.

A New York-i Metropolitan Múzeum idei divatkiállításával Rei Kawakubo japán divattervező , a Comme des Garçons divatház alapítójának munkássága előtt tiszteleg, következésképp ez volt az idei MET-gála témája is. Kawakubo még a divatvilág csodabogarai között is az egyik legcsodább, akinek tervezői stílusára sokféle jelzőt aggattak már az antidivattól az avantgárdon át Hiroshima-sikkig. Az pedig nyilvánvaló volt, hogy ha az ő stílusa a dress code, akkor bizony fogunk néhány cifraságot látni a vörös szőnyegen…

Rihanna szinte magától értetődő módon a Comme des Garçons divatháztól választott ruhát az eseményre. A szettel a különböző divatmagazinokban a gála legjobban és a legrosszabbul öltözött hírességeinek listáira egyaránt felkerült. Pedig mindössze annyit tett, hogy hozta a “kötelezőt”. 

Nem, nem nyomott paradicsom jelmezt, hanem egy Rihannáénál is tipikusabb Comme des Garçons kreációt húzott magára Pharrell Williams neje, Helen Lasichanh, biztosítva helyét a legrosszabbul öltözöttek listáján. Bármennyire abszurdnak is tűnik ez, amikor annak a tervezőnek az egyik alkotását viselte, akiről az este szólt.  

Katy Perryt – igen, ez Katy Perry! – mintha egy készülő Csillagok háborúja-epizódból szöktették volna a MET-gálára. 

Thandie Newton zombi salsatáncosnő szettje. Az idei MET-gála legrémiszőbb sminkjével.

Kim Kardashian idén szokatlanul visszafogottan és egyben igazán semmitmondóan öltözött fel.

A pucérstafétát Kimtől a húgai vették át. Kylie Jenner így mutatott.

Kendall Jenner pedig így.

Stílusban velük tartott továbbá Bella Hadid is.

Aztán jött az 50 éves Halle Berry és kenterbe verte a nála mintegy harminc évvel fiatalabb pucérruhás felhozatalt úgy, ahogy volt.

Madonna viszont ezúttal egy kimondottan sokat takaró Moschino-ruhában jelent meg – sehol egy fűző vagy egy neccharisnya, pláne bimbótapasz –, de ez nagyjából az egyetlen pozitívum, ami erről az öltözékről elmondható.

Combfixet ezen az estén Madonna helyett Gigi Hadid villantott. Kár, hogy a combfix nem illett a ruhához. Vagy a ruha a combfixhez.

Első pillantásra azt hittük, hogy ezen a fotón az Angeline Jolie-zó Sarah Jessica Parker látható. De nem! Ő az Angelina Jolie-zó Celine Dion. Bármennyire furcsa is ez. 

Priyanka Chopra női szatírnak öltözött.

Solange Knowles-nak viszont sikerült rálicitálnia az uszályos szatírkabátra egy uszályos pufikabáttal.

Rita Ora karácsonyi ajándékcsomag-jelmezbe bújt.

Jennifer Lopezt viszont a legkevésbé sem befolyásolta a dress code, amikor úgy döntött, hogy Elsának öltözik a Jégvarázsból.  

Akiknek összejött…

Janelle Monáe előszeretettel visel szoborszerű ruhákat. És ennek itt éppenséggel meg is volt az apropója.

Lily Aldridge Victoria’s Secret-modell tökéletes pengeélen az elegáns és az extrém között, Ralph Laurenben. Pontosan értelmezve az est dress code-ját.

Blake Lively szettje ugyan egészen más stílus, ám ugyanolyan tűpontos értelmezés.

Cara Delevingne, aki egy filmszerep kedvéért éppen kopasz, Chanel kosztümjéhez tökéletesen passzoló, ezüstre festett fejjel jelent meg. Statement. A javából!

Giselle Bündchen sem sokat törődött a dress code-dal, egyszerűen csak felvett egy tökéletes Stella McCartney ruhát a tökéletes testére. 

Lily-Rose Depp és a rózsaszín estélyi, avagy amikor a ruha és a viselője egymásra talál. 

 

Exit mobile version