Vintage kertet szeretnél? Segítünk!

nlc | 2015. Április 13.
Hogyan alakíthatod a kertet vintage stílusúvá? Milyen tárgyak szükségesek hozzá? Adunk néhány egyszerű és olcsón kivitelezhető ötletet, tippet.

A vintage stílus az utóbbi években óriási népszerűségnek örvend. Kertedet is átalakíthatod a vintage stílus jegyeivel. Tippjeinkkel egészen biztosan egyedi és különleges teret alakíthatsz magadnak, ahol egész nyáron szívesen töltöd szabadidődet.

Vintage színek

A vintage színei leginkább a pasztellárnyalatok, a fehér, a púderrózsaszín. Mivel a stílus régies jegyeket hordoz, valójában a kidobásra szánt tárgyak újrahasznosításából a legegyszerűbb a vintage kertet kialakítani. A nem használt régi ajtót támaszd a fáskamrához, mázold halvány zöldre vagy lilára, fehérre, majd száradás után smirgli papírral dörzsöld kopottasra. Az eredmény látványosan feldobja a kertet.

Vintage locsolókannák, virágládák

Lomtalanításból egyszerűen beszerezhetsz régi locsolókannákat, vödröket, ládákat, melyekből egyszerűen készíthetsz virágtartókat. Ami másnak szemét, vintage kerted dísze lehet. A bolhapiacokon is fillérekért találhatsz kincseket.

Konyhaszekrény a kert dísze

Hagyatékok között különleges konyhaszekrényre, régi biciklire, de még talicskára is lelhetsz, amelyekből gyönyörű és látványos vintage virágállványokat készíthetsz és állíthatsz kertedbe könnyedén és egyszerűen.

 

További cikkek vintage és kert témákban:

 

 Fotók: Pinterest

Exit mobile version