Öltözködjünk

Ilyen egy vintage esküvő!

Az esküvő egészét meghatározza a dekoráció és annak összhangja. Nézzük, milyen tanácsokat ad Éva, aki dekoratőr és esküvőszervező is egyben, egy vintage esküvőre.

A helyszín kiválasztása már megadja a dekoráció hangulatát: múltidéző helyszínek sátor, pajta, régi kultúrház, faluház, fogadó vagy olyan rendezvényterem, ami elképzelés szerint alakítható, dekorálható. A természetközeli helyszínek is szóba jöhetnek: tópart, csodás kert, szép terasz vagy egy vár kertje.

Az esküvő színvilága meghatározó. Én a pasztellszíneket szeretem, olyan dekorációs elemekkel, melyek az 1920–70-es évek világát jellemzik. Színekben meghatározó a menta, barack, krém, törtfehér, szürke, bézs, mogyoró, pasztellrózsaszín.

Hangulati elemként szép porcelánokat, üvegeket, gyöngyöket, csipkéket, textileket és strasszokat, régi képeslapokat, képkereteket, fémeket, naturális dekorációkat használok. Mindezt ha lehet, bolhapiacokról összegyűjtve, vagy a saját gyűjteményemet felhasználva.

Ilyen egy vintage esküvő!

Az esküvő elképzelhetetlen virágok nélkül, és én szeretek sok virágot használni, főleg vintage hangulatú esküvőn. Nagy szerelem az angol rózsa, bár beszerzése és ára nem éppen kedvező, de látványa és illata miatt érdemes áldozni rá. Az angol rózsát, kerti virágokat szép zöldekkel vagy azok nélkül, kiegészítve gyöngyökkel, brossokkal, gombokkal, csipkékkel kötöm meg…

Folytatás a Vintage Wedding blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top