Évek óta üvegkalitkában él ritka betegsége miatt

nlc | 2018. Április 04.
Szó szerint burokban tölti az életét az életveszélyes betegségben szenvedő nő.

Az 53 éves Juana Munoz az elmúlt 13 évet egy egyedi üvegkalitkában töltötte, amely megóvja a külvilág szennyezésétől. A nő ugyanis többfajta betegségben is szenved, mint fibromyalgia, krónikus fáradtság szindróma és elektroszenzitivitás.

Munoznak így nem volt más választása, mint hogy elszigetelje magát egy üvegházban. Nem hagyhatja el ezt a helyet anélkül, hogy nagyon szigorú protokollt ne követne, és bárkinek, aki belép hozzá, először tisztítószerekkel kell fertőtlenítenie magát, illetve kizárólag organikus pamut ruhát viselhet. A legfájdalmasabb dolog az egészben az, hogy Munozt családja nem tudja megérinteni vagy átölelni anélkül, hogy veszélybe ne sodorná a nő életét.

A rémálom 29 évvel ezelőtt kezdődött néhány burgonyával, amit a nő férje ültetett az udvarukba. Emlékszik rá, hogy amint megérintette őket, az ajka és a szeme megduzzadt, és azonnal orvoshoz kellett mennie. Mire megérkezett a kórházba, az egész teste megduzzadt. Attól a pillanattól kezdve, ha különböző vegyi anyagokkal érintkezett, hányingert, fáradtságot, bőrirritációt, fulladást és különböző allergiás reakciókat tapasztalt.

Oddity Central

Exit mobile version