Azoknak, akik kivárták az utolsó utáni pillanatot: a legjobb iskolatáskák és tornazsákok

Séllei Lilla | 2018. Szeptember 04.
Azoknak készítettük ezt az anyagot, akik inkább kivárták az utolsó utáni pillanatot, és az akciókra számítottak, és azoknak is, akik most jöttek rá, hogy jól jönne egy külön tornazsák...

Tornazsákot hazai gyártótól!

Ha az első iskolai héten szembesültünk azzal, hogy bizony a tornafelszerelés nem fér bele az iskolatáskába, a nejlonszatyor pedig kicsit sem sikkes, a vászontáskából viszont mindent elhagy a csemete, akkor bizony venni kell egy tornazsákot. Jó hír, hogy néhány ezer forinttól már hazai gyártóktól, készítőktől is beszerezhetjük a gyerkőc menő tornazsákját.

1. Egyedi grafikával készült zsák, Biburi Design 3.200 forint
2. Egyedi mintás tornazsák, Jógakaland 4.900 forint
3. Kerek zsák bagoly mintával, Bimba Design 5.490 forint
4. Kis szériás, nagyobb méretű zsák, Shamobags 16.500 forint
5. Macival díszített tornazsák, Eska 4.900 forint
6. Kaméleonos zsák, KisMi 4.500 forint
7. Egyedi, kézzel mintázott zsák, thesortingbags 2.490 forint

Iskolatáskában fő az ergonómia

Azok, akik kivárták a szeptemberi fizetést és az akciókat, most sokkal kedvezőbb áron vásárolhatnak iskolatáskát. Rengeteg üzlet csábít akciókkal, de a választáskor nem árt szem előtt tartani az ergonómiát, főleg, ha kis elsősnek keresünk első iskolatáskát. Fontos, hogy a táska merev legyen, megkönnyítve ezzel a pakolást és keresést, valamint az is lényeges, hogy a háta és a vállpántjai párnázottak legyenek. Ha pedig nagyon aggódunk a gyerek gerincének épségéért, akkor válasszunk gurulós táskát.

Arra még érdemes ügyelni, hogy kerüljük a mesehősös mintákat, ábrákat. A táskát több évre vásároljuk, és ennyi idő alatt előfordulhat, hogy a gyerek kigyógyul az adott mániából, mi lennénk a legszomorúbbak, ha a súlyos tízezrekért vásárolt táskát csak ezért nem szeretné a második, harmadik, negyedik évben hordani.

1. Baglyos iskolatáska, Hama 19.990 forint
2. Cicás táska, Belmil 19.990 forint
3. PET palackból készült táska, YogoPlay 44.490 forint
4. Motoros táska, Belmil 15.999 forint
5. PET palackból készült táska, YogoPlay 41.490 forint
6. Gurulós iskolatáska, Nikidom 22.720 forint

Exit mobile version